Familieretreat – fem sommerdage ved Limfjorden
med leg, meditation, udendørsliv, nærvær, kreativitet, yoga og historiefortælling
med Mads Haagen, Martin Guldberg, Daniel Høeg, Celinah Malue Jakobsen, Hanneli Ågotsdatter og Peter Høeg
15. – 20. juli 2018

Familieretreat Undervisere

Hensigten med disse fem dage på lejrskolen Over Koen ud til Limfjorden er at nyde samværet, den danske sommer og havets og naturens nærhed. Samtidigt med at vi, på en legende og uhøjtidelig måde, arbejder med mulighederne for at fordybe og intensivere samværet i familien.

Dagene kommer, ved siden af sommerliv, til at rumme stræk hvor børnene, under ledelse af voksne, arbejder med børneyoga og legende former for nærværstræning. Mens de voksne undervises i yoga, meditation og træning i empatisk nærvær.

Retreatet er tænkt for familier af en hvilken som helst størrelse og sammensætning: Store familier, små familier, sammenbragte familier, enlige mødre og fædre og deres børn, bedste- og oldeforældre, papforældre og bonusbørn.

Undervisningen er beregnet for børn med en alder på seks år og opefter.
Ønsker man at medtage også yngre børn så skriv til os.


Undervisere:
Hanneli Ågotsdatter, Mads Haagen, Peter Høeg, Martin Guldberg, Daniel Høeg, Celinah Malue Jakobsen og Mikkel Strandbygaard

Hanneli2cutbwHanneli Ågotsdatter er psykoterapeut, meditations- og yogalærer. Hun underviser på uddannelsen i Relationskompetence, leder Kontemplations retreats og forløb i mindfulness-baseret stressreduktion (MBSR). Ved siden af sin undervisning vejleder Hanneli unge og voksne, individuelt og i grupper, i empatitræning og indre processer. Hun modtager praksisvejledning af Jes Bertelsen ved Vækstcentret i Nørre Snede.

 

Mads Haagen profil Mads Jakob Haagen er musiker fra Det Jyske Musikkonservatorium og hospitalsklovn og underviser børn og voksne bla Stomp, mindfulness og fællessang. Sammen med fysioterapeut Iben Iversen leder han Resonans – Leg for Liv som laver projekter for flygtningebørn der støtter børnenes evne til selvregulering gennem leg og musik.
Foto: Pia Enghild

 

Peter HøegPeter Høeg er mag. art, forfatter og underviser i meditation, empati og kreativitet. Han er medstifter af Børns Livskundskab og leder af foreningens kursusforløb i relationskompetence. Peter bor i tilknytning til Vækstcenteret i Nørre Snede, og er i træning hos Jes Bertelsen. Foto: Henrik Saxgren

 

Martin cut1_bwMartin Guldberg er sanger, manuskriptforfatter og komponist. Han er cand.phil. i musikvidenskab, og studielektor på Institut for Kultur og Kommunikation, Aarhus Universitet. Han har været chef for Den ny Opera, og han har skrevet en række musikdramatiske forestillinger med børn som primær målgruppe, og været engageret i flere formidlings-projekter for børn og unge. Han er uddannet yogalærer og underviser i yoga og mindfulness, stemmetræning og kommunikation.

 

Daniel Daniel Sebastian Høeg er ni år og “medunderviser” på Familieretreatet. Han har flere gange undervist i stagefight og kreativ leg for børn og voksne på uddannelsen i relationskompetence. Se blogindlæg om hans undervisning her og her.

 

 

Celinah Malue Jakobsen er psykomotorisk terapeut og underviser i yoga og mindfulness. Celinah er en del af teamet bag uddannelsforløbet i relationskompetence som Kontemplation arrangerer i samarbejde med Foreningen Børns Livskundskab og Ikast-Brande Kommune.

 

 

Mikkel Strandbygaard er arkitekt og passioneret madlaver. Han er vores kok på dette retreat.

 

 

 


Stedet: Over Koen ved Limfjorden
Lejrskolen Over Koen ligger med udsyn udover Limfjorden, omkring gården er grønne marker og græssende husdyr.

Hvor:
Over Koen
Illerisvej 151
9640 Farsø

Tidspunkt:

15. – 20. juli 2018
Retreatet begynder søndag den 15. juli kl. 18, og man er velkommen fra kl. 16. Retreatet afsluttes fredag den 20. juli kl. 14.

Kursuspris inkl. overnatning, mad og undervisning:
Ved overnatning på dobbeltværelser eller værelser med to køjesenge, med bad på gangen:
Voksen: 3.950,-
Et barn: 2.700,-
Andet barn og følgende børn: 2.300,-

Ved overnatning i telt:
Voksen: 2.950,-
Et barn: 2.300,-
Andet barn og følgende børn: 2.000,-

Momsregistrerede selvstændige, virksomheder og organisationer må påregne 25 procent i moms.

Tilmelding:
Tilmelding foregår løbende, og antal deltagere er begrænset. Du kan tilmelde dig ved at sende en mail med navn og adresse til post@kontemplation.dk eller ved at anvende vores tilmeldingsskema her.
 Din plads er sikret, når vi har modtaget din indbetaling.

Forplejning
Kosten er primært vegetarisk og så vidt mulig økologisk. Vores kok får brug for en hjælpende hånd, alle (voksne) deltagere har derfor cirka tre køkkentjanser i løbet af retreatet.

Praktiske informationer vedrørende kurser, retreats og uddannelser:
Læs om betingelser for tilmelding, afmelding, betaling af kursusafgift og information om at være kursusmedhjælper HER.

Der tages forbehold for enkelte ændringer.

Billeder fra lejrskolen Over Koen:

 


 

Share Button

The Latest

  • At blive et træ
    Ved solnedgang spadserer jeg ind i skoven neden for mit hus. Naboen […]

More

www.kontemplation.dk