Stilheden, elgkoen og pandekager med blåbærsyltetøj
Søen var spejlblank, og vi var ankommet aftenen før til den svenske skærgård, sejlende fra den modsatte side af søen. I to kanoer godt læsset med gods og proviant til…
Læs mereHul gennem til det kreative landskab
Jeg var på vej til retreat Som det sidste, havde jeg pakket en halvfærdig perlekæde, lidt gamle farver, lim og noget papir, hvis jeg skulle få lyst til at tegne,…
Læs mereHIMMELSKE ÆBLEBOLLER
Forrige gang jeg var på Øster Løkke, var jeg Brittas assistent i retreatkøkkenet. Til morgenmaden bagte jeg æbleboller, en opskrift jeg har afprøvet mange gange og derfor kender godt. Da…
Læs mereUummannaq: I det grønlandske børnehjems køkken
Endelig viste isfjorden sig, og nu mærkede jeg, at mine øjne kneb sig lidt sammen – det var de første glædestårer over at være tilbage. På vejen op til…
Læs mereKARTOFFELMAD MED ESTRAGONMAYONNAISE OG SOMMERSALSA
Sommeren inviterer til at spise havens grønsager – både tilberedt og rå, og det kan så fint kombineres, så både teksturer, smag farver kommer i spil, på blot et stykke…
Læs mereESTRAGONMAYONNAISE
Estragonens lidt skarpe smag er perfekt i en mayonnaise og giver et virkelig dejligt touch på frokostbordet hele året. Den er også god i sandwich, til fiskefrikadeller eller til dressingen i…
Læs mereSMØRSAUTEREDE ASPARGES MED FRISKE TOMATER, HVIDLØG OG CITRONTIMIAN
Asparges er en af sommerens favoritter – de et smukke, smager skønt og viser os glæden ved, at sommeren er kort og skal nydes mens den er her. Denne opskrift…
Læs mereDEN KREATIVE GLÆDE VED AT SKABE ET MÅLTID
På denne tid af året, hvor naturen springer ud og de fine spæde sommergrønsager viser sig, er det en fornøjelse at transformere dem til dejlige farverige friske salater og skønne…
Læs mere