Bob Moore, retreat for par og ny øvelse i praksisbiblioteket

af Jeanette Lykkegård | | 19. maj 2024

anton-darius

 

Kære venner og bekendte af Kontemplation
 
Det er maj måned.
Med en forhåbentlig lang og smuk sommer mellem os og efteråret.
Alligevel vil vi gerne pege på et forløb som for os har en særlig betydning: Martin Guldbergs online efterårsforløb I Bob Moores fodspor

Bob Moore var, som jo mange af jer véd, en stor meditationslærer og healer – og han har haft afgørende betydning for den særlige modtagelighed for lødig og dyb spiritualitet som findes i Skandinavien.
Martin fulgte Bobs undervisning i mange år, og det er tredje gang vi afholder dette forløb.

Selv om titlen er den samme, er hvert forløb helt sit eget.
Martin bringer os for hver gang dybere ind i Bob Moores verdensbillede, undervisning og energiøvelser – således at man kan deltage både hvis det er første gang man møder denne pædagogik, og hvis man har mange års erfaring.

 

 

I mellemtiden folder vores retreatsæson på Øster Løkke ved Vesterhavet sig ud.
På mange måder er Øster Løkke vores andet hjem. Vi holder så meget af denne gamle charmerende strandgård og de kære mennesker der passer og plejer stedet.

De fleste retreats er nu lukkede for tilmeldinger, men vi har sat et kortere retreat op fra den 17. – 21. juli med overskriften HELHED – hvor vi stadig har enkelte ledige pladser.
I dette retreat vil vi fokusere på nærvær i naturen omkring Øster Løkke, på meditation og på drømme.

Desuden har vi også lige åbnet for tilmelding til ‘Kærlighed og fordybelse – et vinterretreat for par‘ 13.-17. november, som også finder sted på Øster Løkke.

 

 
 
 

Vi har her til sidst en praksisinvitation til jer. Netop i denne weekend har vi publiceret kropsskanningen ‘Bevidstgørelse og afspænding af kropspanseret’, med Martin Guldberg.
Guidningen baserer sig på Wilhelm Reichs beskrivelse af typiske spændingsområder i kroppen – det han kaldte kroppens pansringsringe – og bidrager til frisættelse af spændingsmønstre for at tillade et friere flow af livsenergi.
 

Mange forårshilsner fra os i Kontemplation,

på vegne af teamet

Jeanette Lykkegård


er antropolog og har skrevet ph.d.-afhandling om livs- og dødsprocesser blandt den shamanistiske befolkningsgruppe tjuktjerne som lever i det østlige Sibirien. For tiden undersøger hun betydningen af hjem for ukrainske flygtninge i Danmark.

Jeanette er en del af teamet bag Kontemplation, hvor hun har medvirket på en række kurser og retreats. Hun modtager undervisning og praksisvejledning af Hanneli Ågotsdatter og Peter Høeg.

Efterlad en kommentar