DRØMME, MEDITATION OG JANUARPRAKSIS

af Hanneli Ågotsdatter | | 17. januar 2022

Kære venner af Kontemplation

Vi er nu midt i januar måned – og midtvejs i vores Januarpraksis.
Hvor vi hver dag lægger en ny praksis ud – hvad der for os i Kontemplation betyder en særlig form for summende aktivitet hvor lyd, tekst og billeder skal passe sammen.
Og hvor vi har deadline hver dag!

I den forbindelse: Tak til alle jer der kommenterer Januarpraksis. Som har haft rettelser af vores (uundgåelige) fejl, har sendt os forslag eller som har udtrykt jeres støtte. Jeres tilbagemeldinger er ikke alene en kæmpe opmuntring, de er en hjælp. Et skib som Januarpraksis får støtte til at afstikke kursen af enhver ytring fra jer som er ombord.

Indtil nu har vi lagt meditationer ud med Martin, Peter og Hanneli.
En særlig glæde var det her i weekenden at kunne offentliggøre Jeppe Heins smukke åndedrætsvideo optaget i Sydportugal, hvor Atlanterhavet og Middelhavet mødes i baggrunden.

Selv om vi lige nu har blikket stift rettet mod Januarpraksis’, er vi begyndt at se frem til online forløbet ’Drømme og meditation’ som begynder om en måned, den 15. februar. Drømme er en betydningsfuld, dyb, spontant kreativ og også spændende del af bevidsthedens funktion. Vi giver drømme plads hvor vi kan komme til det på vores kurser og retreats, men der er en særlig tilfredsstillelse ved på dette kommende forløb virkelig at rydde bordet og give dem noget af den plads de fortjener. Og at pege på hvor direkte en forbindelse de kan få for eksistentiel og meditativ fordybelse.

’Drømme og meditation’ er et forløb over fire gange. Hvor der, hvis man ønsker det, er mulighed for at fortsætte i en studiegruppe ledet af Britta Karlshøj og Jeanette Lykkegård, en gruppe der starter op i marts og fortsætter ind i maj.

Varme hilsner

Hanneli Ågotsdatter og Kontemplations team