Eksamenstid og meditationer for unge

af Jeanette Lykkegård | | 2. juni 2024

Ung meditation
Kære venner og bekendte af Kontemplation

Vi er midt i – på godt og ondt kan vi måske sige – eksamenstid for vores studerende.

I den forbindelse har en lille gruppe af os i Kontemplations team skabt en lille serie meditationer som er særlig møntet på unge der kan komme under pres – nu og ved andre lejligheder, i vores turbulente verden.

Meditationerne er tænkt som en støtte til at finde tilbage til vores centrering når vi er kommet bort fra den.
Til at finde fokus og måske komme lidt dybere i kontakt med os selv – så vi kan tage beslutninger ikke så meget fra vores overflade som fra vores indre værdier og visioner.

Og så er disse instruktioner helt enkelt også tænkt som en hjælp til at komme ned i kroppen og i forbindelse med hjertet og åndedrættet – i en hverdag der på så mange måder kræver af vores hoveder, af den mentale del af os selv.

Meditationerne er, som alt andet i vores praksisbibliotek, frit tilgængelige. Du finder dem her – og kender du andre unge der kunne have glæde af denne nærværstræning her mod slutningen af skoleåret, så del dem gerne.

 
 

I forbindelse med Steen Hildebrandts undervisning på vores supervisionsforløb ‘Indre praksis og arbejdsliv‘ har Charlotte fra teamet publiceret to ud af seks hjertevarme og inspirerende samtaler på bloggen. Den første handler om betydningen af at lytte og den andet handler om indre og ydre bæredygtighedsmål. Læs med på bloggen hvor samtalerne udkommer som både tekst og podcast i løbet af juni.

Mange forårshilsner fra os i Kontemplation,
på vegne af teamet

Jeanette Lykkegård
 


er antropolog og har skrevet ph.d.-afhandling om livs- og dødsprocesser blandt den shamanistiske befolkningsgruppe tjuktjerne som lever i det østlige Sibirien. For tiden undersøger hun betydningen af hjem for ukrainske flygtninge i Danmark.

Jeanette er en del af teamet bag Kontemplation, hvor hun har medvirket på en række kurser og retreats. Hun modtager undervisning og praksisvejledning af Hanneli Ågotsdatter og Peter Høeg.

Efterlad en kommentar