AT GØRE STATUS

Guidet meditation med

Lydfil · 18 min

Martin Guldberg

For at kunne overskue og strukturere erfaringer fra fortiden er det en fordel at være til stede i nuet.

I denne meditation vejleder Martin i at gøre status ved kilometersten som et årsskifte eller en fødselsdag. Guidningen bringer os først til stede i kroppen med rolige, korte anvisninger og peger derefter mod hvordan man uanstrengt og intuitivt kan udvælge betydningsfulde erfaringer fra en periode i ens liv og samtidigt balancere både konstruktive og udfordrende begivenheder. Hvorefter meditationen beskriver selvomsorg som et udgangspunkt for at kunne rumme alle erfaringer og bedst muligt videreføre dem der peger fremad.

 

Martin Guldberg

er cand.phil., sanger og skuespiller. Han er lektor ved Aarhus Universitets Institut for æstetik og kommunikation. Han har været chef for Den ny Opera, og underviser i mindfulness, sang og stemmetræning, kommunikation og stresshåndtering. Han er fast underviser i mindfulness meditation og yogafilosofi på Nalinis og Sattvas Yogalæreruddannelser i København.

Under vejledning og med anvisninger fra Bob More og Jes Bertelsen har Martin studeret meditation og mindfulness gennem egen praksis i mere end 20 år, og tager jævnligt i retreats. Han har mangeårig erfaring med yoga, og er certificeret yogalærer fra Kripalu Yoga and Health Center i Massachusetts, USA.

Efterlad en kommentar