“DET DU LEDER EFTER, LEDER ALLEREDE EFTER DIG”

Guidet meditation med

Lydfil og Video. Varighed: 19 min

DET DU LEDER EFTER

Den menneskelige udvikling er ikke kun en rejse. Den foregår også på stedet, lige her.

Det nu og den hjertevarme og livsintensitet vi bevæger os imod, er i os og omkring os nu.

Vi vil i denne guidning forsøge at gøre os klart at det ikke drejer sig om at bevæge sig. Men om at opdage at nuet selv kan vise sig at være større og dybere end vi så tit ser.

At hjerte-nærvær også kan være at nuets puslespil af brikker fra krop, åndedræt, bevidsthed og følelsessystem bare får lov at samle sig selv.

 

 

Peter Høeg

er mag.art i litteraturvidenskab, forfatter og underviser i meditation, empati og kreativitet.

Han er medstifter af foreningen Børns Livskundskab, og medforfatter til bogen‚ 'Empati – det der holder verden sammen‘. 

Han bor i tilknytning til Vækstcenteret i Nørre Snede, indgår i Vækstcenterets faste undervisningsgruppe og er i træning hos Jes Bertelsen.

1 Comment

 1. Sofie Fredborg den 14. september 2023 kl. 10:00

  Kære jer i Kontemplation 🙏
  Ydmygt tak for jeres værdifulde arbejde i at dele ud til daglig glæde i den spirituelle proces.

  Kære Peter Høgh,
  jeg ønsker personligt at lade dig vide, at det har stor betydning at du stiller dig tilrådighed for “min” spirituelle proces 🙏 i ydmyghed ønsker jeg at dele og dermed give et lille billede af det aftryk der sker på min spirituelle vej .. den spirituelle proces har netop åbnet sig i et dybere lag siden sidste uge.. altimens hverdagen spiller ind med sine situationer, gøremål, interaktioner mv. Så tillader jeg her til morgen at forære rum og tid til fordybelse i meditationen med din (Peter Høgh’s) stemme. Dagbogs nota “idet netop et dybere lag betrædes mærkes sammenspeltningen i den kreative grundform i ét med hjerte, krop, bevidstheds energetisk at være del af en større helhed, i ét med åndedraget. Igennem Peter Høgh’s guidning bliver det tydeligt at den åndelige energetiske tilstand, som allerede er tilstede, støttes og bliver understøttet, ‘det ordløserum’, får igennem Peter Høgh’s stemme sproglige tydelighed/klarhed ‘form’, – et bevidsthedsrum åbnes til mere levende sameksistens, det er som om der strømmer en energi udover stemmens tone.., idet Peter Høgh stiller sig tilrådighed beriges, næres og støttes den spirituelle proces, det nye dybere lag er nu mere levende og kan væres med i nuets sameksistens og sammenspeltning. Jeg er dybt taknemmelig for dette, af hjertet ydmygt tak for at dele og stille tilrådighed 🙏💖🙏🎶
  Med de bedste intentioner og med venlige hilsner, Sofie Fredborg

Efterlad en kommentar