EN KORT PAUSE – I NUET

Guidet meditation med

Lydfil og Video · 6 min

Meditationer behøver ikke at være langvarige – nærværet er altid tilgængeligt. I denne session tager Martin os i hånden og fører os ind gennem døren til nuet i os selv på fem uforhastede, men intense minutter. Instruktionerne hjælper os til at vække og mærke nærværet først i kroppens følsomme periferi, i hænder og fødder, og bevæger sig derfra til åndedrættet og følelsen af hele kroppen. Som den er her og nu.

 

Martin Guldberg

er cand.phil., sanger og skuespiller. Han er lektor ved Aarhus Universitets Institut for æstetik og kommunikation. Han har været chef for Den ny Opera, og underviser i mindfulness, sang og stemmetræning, kommunikation og stresshåndtering. Han er fast underviser i mindfulness meditation og yogafilosofi på Nalinis og Sattvas Yogalæreruddannelser i København.

Under vejledning og med anvisninger fra Bob More og Jes Bertelsen har Martin studeret meditation og mindfulness gennem egen praksis i mere end 20 år, og tager jævnligt i retreats. Han har mangeårig erfaring med yoga, og er certificeret yogalærer fra Kripalu Yoga and Health Center i Massachusetts, USA.

Efterlad en kommentar