HJERTE, HÆNDER, HANDLING

Guidet meditation med

Lydfil · 20 min

I ‘Hjerte, hænder, handling’, åbner Martin til en udforskning af den strøm som fra hjertet bevæger sig ud i hænderne og derfra ud mod verden.

Vi bevæger os med opmærksomheden igen og igen mellem hænderne, hjertet og hele kroppen. Uden at analysere, alene for at mærke stadig dybere ind i den naturlige strøm til de håndflader med hvilke vi, som Martin siger, udtrykker os både sprogligt-gestikuelt og med vores handlinger. 

For derefter, når strømningerne kan mærkes, når forbindelsen mellem hjertet og hænderne er vitaliseret, nænsomt at spørge os selv: Hvor i verden virkeliggør jeg denne strøm, hvor lever, handler og udtrykker jeg mig autentisk? Og hvor kunne jeg fordybe min ægthed?

 

 

Martin Guldberg

er cand.phil., sanger og skuespiller. Han er lektor ved Aarhus Universitets Institut for æstetik og kommunikation. Han har været chef for Den ny Opera, og underviser i mindfulness, sang og stemmetræning, kommunikation og stresshåndtering. Han er fast underviser i mindfulness meditation og yogafilosofi på Nalinis og Sattvas Yogalæreruddannelser i København.

Under vejledning og med anvisninger fra Bob More og Jes Bertelsen har Martin studeret meditation og mindfulness gennem egen praksis i mere end 20 år, og tager jævnligt i retreats. Han har mangeårig erfaring med yoga, og er certificeret yogalærer fra Kripalu Yoga and Health Center i Massachusetts, USA.

Efterlad en kommentar