KROPPEN OG STILHEDEN

med Celinah Malue Jakobsen

LYDFIL · Varighed: 23 min

Celinah_2

Opmærksomheden kan have en tendens til at rette sig mod det, der taler højst indeni. Meget ofte vil det være tankerne. Men nuet består af så meget mere. Dette andet og mere kan vi forsøge at give plads til ved at rette opmærksomheden mod det i vores indre, der er mere lavmælt. I denne meditation vil vi undersøge hvordan det opleves at lytte til kroppen, hjertets og åndedrættets mere dæmpede sprog, og vi vil undersøge om det er muligt at give plads også til stilheden. Både den indre stilhed og stilheden omkring os. Som måske er én og samme.

LYT TIL 'KROPPEN OG STILHEDEN' HER:
Celinah profil pia enghild

Celinah Malue Jakobsen

er psykomotorisk terapeut og yogalærer og underviser i meditation og yoga, afspænding og stresshåndtering. Hun er medunderviser på flere af Kontemplations retreats og en del af vores faste team, herunder kommunikationsansvarlig for Kontemplation på de sociale medier.

Celinah trives under åben himmel og har, med baggrund i en mangeårig erfaring med meditation, arbejde med kropsbevidsthed og retreats, en særlig interesse for naturens indflydelse på den menneskelige bevidsthed.