KROPPENS OVERFLADE OG DYBDE

Kropsskanning med Martin Guldberg

LYDFIL · Varighed: 20 min

Martin Bodyscan

I denne rolige kropsscanning på cirka 20 minutter fører Martin vores bevidsthed fra hudoverfladen og ind i kroppen til selve knoglestrukturen.

Instruktionerne forankrer os først i vores kropshelhed og i vores åndedræt og gennemgår på denne baggrund kropsdel for kropsdel indtil hele kroppen er aktiveret. I en gentaget bevægelse fra overflade til dybde og fra del til helhed.

LYT TIL MEDITATIONEN HER:

Martin_Guldberg

   Martin Guldberg

er cand.phil., sanger og skuespiller. Han er lektor ved Aarhus Universitets Institut for æstetik og kommunikation. Han har været chef for Den ny Opera, og underviser i mindfulness, sang og stemmetræning, kommunikation og stresshåndtering. Han er fast underviser i mindfulness meditation og yogafilosofi på Nalinis og Sattvas Yogalæreruddannelser i København.

Under vejledning og med anvisninger fra Bob More og Jes Bertelsen har Martin studeret meditation og mindfulness gennem egen praksis i mere end 20 år, og tager jævnligt i retreats. Han har mangeårig erfaring med yoga, og er certificeret yogalærer fra Kripalu Yoga and Health Center i Massachusetts, USA.