MINDFUL YOGA

Nærværsyoga og bevægelse med

Lydfil. Varighed: 50 min

Daniels yogaklode

I denne yogasession lader Martin os glide frem og tilbage over grænserne mellem yoga, meditation, afspænding og kropsskanning.
Instruktionerne bringer bevidstheden om kroppen og åndedrættet sammen i en atmosfære af kreativ selvomsorg. ‘Gør noget der er godt for din ryg’, siger Martin på et tidspunkt og opfordrer os til at lytte først og fremmest til hvad vores eget system ønsker og beder om.

Sessionen afsluttes med en kropsskanning. Og veksler hele vejen igennem mellem dynamiske øvelser, afspænding, stille lytten indad til effekten af øvelserne og støtte til at fordele den nærværende opmærksomhed til hele kroppen.

Denne yogasession er optaget på en Fordybelsesdag i stilhed på Solbakkevej 1 i Nørre Snede.

 

Martin Guldberg

er cand.phil., sanger og skuespiller. Han er lektor ved Aarhus Universitets Institut for æstetik og kommunikation. Han har været chef for Den ny Opera, og underviser i mindfulness, sang og stemmetræning, kommunikation og stresshåndtering. Han er fast underviser i mindfulness meditation og yogafilosofi på Nalinis og Sattvas Yogalæreruddannelser i København.

Under vejledning og med anvisninger fra Bob More og Jes Bertelsen har Martin studeret meditation og mindfulness gennem egen praksis i mere end 20 år, og tager jævnligt i retreats. Han har mangeårig erfaring med yoga, og er certificeret yogalærer fra Kripalu Yoga and Health Center i Massachusetts, USA.

Efterlad en kommentar