YOGA: NÆRVÆR MED NAKKE OG SKULDRE

med Celinah Malue Jakobsen

LYDFIL · Varighed: 11 min

Skulderleddet er kroppens tættest pakkede, mest komprimerede led. Og samtidigt en af de kropsdele vi er mest afhængige af.

Nakken og halsen er på tilsvarende måde en fysisk færdselsvej med tæt trafik hvor føde, vejrtrækning, store blodårer, mange muskler, halshvirvler og utallige nervebaner passerer. Og  hvor kontrolspændinger let kan samle sig.
Denne meditation retter vores omsorg mod skuldrene og halsen. 
Med en nænsomhed  fører Celinah os ind i disse vitale kropsområder og leder os til at bringe opmærksomheden nær på eventuelle spændinger.
Guidningen tager os gennem en lille række af enkle øvelser der samler opmærksomheden, de fysiske bevægelser og bevidstheden til én stråle som bringer aktivitet, afspænding, opmærksomhed og selvomsorg til nakke og skuldre.
LYDFIL: 'NÆRVÆR MED NAKKE OG SKULDRE'
Celinah profil pia enghild

Celinah Malue Jakobsen

er psykomotorisk terapeut og yogalærer og underviser i meditation og yoga, afspænding og stresshåndtering. Hun er medunderviser på flere af Kontemplations retreats og en del af vores faste team, herunder kommunikationsansvarlig for Kontemplation på de sociale medier.

Celinah trives under åben himmel og har, med baggrund i en mangeårig erfaring med meditation, arbejde med kropsbevidsthed og retreats, en særlig interesse for naturens indflydelse på den menneskelige bevidsthed.