PRAKSISJAM

Guidet meditation med

Lydfil og Video. Varighed: 32 min

Spirituel praksis handler i høj grad om at mødes lidt mere åbent og ægte som mennesker.

Om at nå ind mod den frihed og naturlige varme for, og nysgerrighed mod, hinanden som ligger dybt i os alle, for derfra at udfolde disse kvaliteter i samvær med andre.

Til åbningen af dette års Januarpraksis har vi i Kontemplations team udforsket et særlig måde at mødes på: Vi har sammen, hele teamet, guidet en fælles meditation.

Vi har sat os i en rundkreds,  foran én af puderne står en mikrofon som vi skiftes til at tage plads foran, for dérfra, én af gangen, at guide og pege mod fordybelsen.
Hver på sin måde, improviseret, lyttende ind mod gruppen og ud mod verden. Som en praksisjam, hvor vi skiftes til at spille vores hjertesolo mens resten af gruppen holder en stilhedsakkord. Januarpraksis er, som al Kontemplations formidling, i den grad holdarbejde. Det vil vi rigtig gerne symbolisere med denne fælles begyndelse, dette lille stykke samskaben.
Vi håber at du og I kan mærke vores optagethed af at møde dig og jer. At det kan mærkes at de mange stemmer får noget til at komme til syne: Måske konturerne af det fælles hjerterum vi drømmer om at Januarpraksis kan udfolde sig i?

Velkommen til Januarpraksis!

 


 

Stemmene der guider teamets praksisjam tilhører, i den rækkefølge de kan høres:

Hanneli Ågotsdatter

Martin Guldberg

Kirsten Rotbøll Lassen

Jeanette Lykkegård

Britta Karlshøj

Peter Høeg

Lasse Dümke

Charlotte Toft

Hanne Linde

Morten Winkler

Anne Rosenvold

Jonathan Holkenov

 

Foto og grafisk design: Mikkel Strandbygaard

 

Efterlad en kommentar