HJERTEPRAKSIS VED ÅRSSKIFTE

af Hanneli Ågotsdatter | | 26. december 2022

Januarpraksis på skitsebordet

Kære venner og bekendte af Kontemplation

For tredje år i træk fejrer vi i Kontemplation januar måned med et fælles kreativt videregivelsesprojekt som vi kalder Januarpraksis hvor vi hver dag lægger en ny meditation ud på hjemmesiden.
I år er vores tema hjertepraksis. Det vil sige meditationer, kanalisations- og åndedrætsøvelser og yogasessioner som taler til, giver plads til, kalder på, lokker for og udfolder de talenter for medfølelse, for hjerteglæde og -mod, for kærlighed, tillid og empati vi alle er født med en naturlig kapacitet for.
Som er en central del af det at være menneske.

Eller rettere: Som kan være en central del. Hvis disse ressourcer får plads.
I det forgangne år er der sket så meget globalt og nationalt – og dermed også i de fleste af os – at det kræver mod hvis vi skal holde kontakten til hjertet.
Og holder vi ikke kontakten til hjertet, så kommer vi ud af kurs. For er hjertets samhørighedsfølelser ikke vores kompas?
Drejer det sig ikke om at undgå at skille verden i sort og hvidt? At insistere på nuancerne, på at der altid er lys i mørket og mørke i lyset?
Det er i hvert fald noget af det vi i teamet har på hjerte med den kommende januarpraksis. At give hjertet mere stemme, at lade det tale med, at lade det komme til orde og udtryk.

Vi håber sådan det kan være til inspiration – og, hvis det ikke er for ubeskedent, til glæde for jer. At I vil være med os på rejsen, én dag eller alle dage.
Så vi sammen kan gå ind i den første måned af 2023 med en hjertemæssig støtte. Til praksis – og til livet.

Billedcollage fra teamweekend

Fra 7. februar vil vi gerne igen invitere jer til at drømme med os. Med et nyt online temakursus i Drømme og meditation. 
Denne gang ledet af Peter, med Jeanette, Britta og Morten som zoomværter og referenter.
Vi glæder os til at høre jeres drømme og til at gå dybere ind i deres betydning og deres samspil med jeres indre praksis.

I forlængelse af dette sætter vi også en studiegruppe op med Britta og Jeanette – for de af jer der ønsker at fordybe jer yderligere. Her er alle jer der tidligere har deltaget på Drømme og Meditation også hjertelig velkommen.

Glædelig jul fra os i Kontemplation og et rigtig godt nytår når det om et øjeblik indfinder sig.
Vi ses – eller høres ved, praktiseres ved – til Januarpraksis den 1. januar.

Hjertelige hilsner

på vegne af Kontemplations team

Hanneli 

 

Foto og grafisk design: Mikkel Strandbygaard


er cand.arch., psykoterapeut og meditationslærer.
Hun stiftede Kontemplation i 2010.
Hanneli bor på Vækstcenteret i Nørre Snede og er en del af centerets undervisningsgruppe. Hendes lærer er Jes Bertelsen.
Hun er tilknyttet Center for Systems Awareness i Boston hvor hun leder den kontemplative del af organisationens uddannelsesprogram for mennesker der arbejder med børn.
Hanneli er en del af Foreningen Børns Livskundskab og underviser på Mind&Life Europes internationale retreats for unge forskere.

Efterlad en kommentar