KONTAKT OS

KONTAKT OS

Du er hjertelig velkommen til at kontakte os. Herunder finder du vores mailadresse og kontaktformular. 

Du tilmelder dig undervisningen på den tilmeldingsformular som du finder under de enkelte kurser. Vi behandler alle tilmeldinger og henvendelser omhyggeligt, har vi travlt, kan der gå lidt tid før vi svarer, vi beder i det tilfælde om tålmodighed.

SKRIV TIL OS

Du er velkommen til at skrive til os på dette skema eller ved at sende en helt traditionel mail på kontakt@kontemplation.dk, hvorefter du vil få svar fra Jeanette eller Kirsten.

SUPPORT

Har du behov for hjælp i forbindelse med din kursustilmelding, betaling eller afspilning/download af vores guidede meditationer eller yogasekvenser, er du velkommen til at skrive til os på kontakt@kontemplation.dk, så vil vi forsøge at hjælpe dig.

PRAKTISK INFORMATION

LOGIN FOR KONTEMPLATIONS TEAM

Klik her for at se datoer for teamretreats, skriveværksteder, online møder og kontortider. Skriv til Jeanette hvis du har mistet din adgangskode.

Er du med i en af vores arbejds-, praksis- eller skrivegrupper, men ikke medlem af teamet, kan du skrive til kontakt@kontemplation.dk for at få tilsendt datoer og information om kommende møder og workshops.

FIND VEJ TIL KONTEMPLATION:

RETREATSTEDET ØSTER LØKKE

Løkkevej 40
Trans
7620 Lemvig

Find vej

KURSER I NØRRE SNEDE

Vækstcenteret
Rørbækvej 10
8766 Nørre Snede

Find vej

 

SOL15
Solbakkevej 15
8766 Nørre Snede

Find vej

KURSER I ÅRHUS

DFTI
Yrsavej 34
Åbyhøj
8230 Århus

Find vej

POSTADRESSE

Kontemplation
Skovbakken 54
DK - 8766 Nørre Snede

FIND OS PÅ DE SOCIALE MEDIER: