Kontemplations retreats – og Covid-19

af Redaktionen | | 16. april 2020

 

Tak til alle jer der følger os – til jer der kigger med på de sociale medier, til jer der læser med her på bloggen, til de af jer der bringer liv og nærvær ind på vores kurser og fordybelsesdage, og til de af jer som rejser med os på retreats og videre ind i praksis. Det er en glæde at følges med jer alle.

Det er en usædvanlig tid vi befinder os i. Ikke desto mindre ser det nu ud til at de danske myndigheder forsigtig åbner gradvis op for en normalisering af samfundet. Skulle den kurs holde, vil også vi i Kontemplation holde vores kurs mod at gennemføre sommerens retreat. Dog med restriktioner omkring forøget hygiejne og vi vil ydermere begrænse deltagerantallet så der er fysisk afstand mellem mennesker. Vi vil også i større udtrækning benytte naturen som praksisrum.

Vi følger myndighedernes anvisninger nøje, og vi hører selv til de forsigtige som ikke ønsker at løbe nogen risiko.

Den 20.-26. juni afholder vi et Stilhedsretreat på Øster Løkke ved Vesterhavet. Dette retreat er ved at være fuldbooket, og vi har derfor sat et ekstra Stilhedsretreat op – af samme format og på samme sted – fra den 5.-11. juli.

Den 28. juni – 2. juli finder ’Kærlighed og Fordybelse – et retreat for par’ sted. Dette retreat er fuldbooket, men det er muligt at komme på venteliste.

Til jer som allerede er tilmeldt et retreat her til sommer:

Skulle du/I på grund af uro omkring covid 19 ønske at melde fra, vil I få hele det indbetalte kursusbeløb refunderet. Skriv til os inden 1. juni hvis dette er aktuelt.

Skulle det, mod forventning, blive nødvendigt at aflyse et eller flere af retreatene, vil alle deltagere naturligvis få tilbagebetalt kursusbeløbet.

Vi ser frem til det kommende efterår at invitere jer til månedlige praksisaftener på Vækstcenteret i Nørre Snede og til et online meditationsforløb med Hanneli og Peter.

Fra den 21. oktober åbner vi igen dørene til et MBSR-forløb på Yrsavej i Århus.

Med håb om at vi finder veje til at praktisere sammen også i denne usædvanlige verdenssituation, vil vi glæde os til at gense jer vi kender, og til at træffe jer vi ikke endnu ikke har mødt.

Hjertelige hilsner

Kontemplations team

 

 

Video
Kamera: Justin Hummerston
Redigering: Leena Henningsen