Stilhedens Yoga
Stilhedsretreat ved Vesterhavet
med Hanneli Ågotsdatter og Martin Guldberg

23. – 29. juni 2019

*Retreatet er overtegnet. Skriv til os hvis du ønsker at komme på venteliste.

Østerløkke 850x315

I juni 2019 afholder vi et Stilhedsretreat ved Vesterhavet.

At være i stilhed giver mulighed for både intensivering af nærværet, fordybelse og hvile. Kvaliteter som også den storslåede natur omkring kursusgården Øster Løkke ud til Vesterhavet understøtter.

Undervisningen er bygget op omkring guidede meditationer, bløde og mere dynamiske yogasekvenser og åndedrætsøvelser.

Vi giver også plads til en daglig skrivemeditation, en måde hvorpå man uden pres og vurdering kan arbejde med at få skriftsproget til at understøtte bevægelsen indad.

Med udgangspunkt i Bob Moores arbejde og undervisning vil vi introducere forskellige energiøvelser der kan fremme indre balance og skabe bevidsthed om, og vækstmuligheder for, de enkelte deltageres personlige resourcer.

I dette retreat er deltagerne alle dage i stilhed over længere stræk. For at støtte den individuelle fordybelse vil der under retreatet blive mulighed for samtaler med underviserne.

Den daglige rytme er som følger:

  • Et formiddagsstræk med siddende meditationer og/eller vandremeditationer udendørs, følgende vejret. Et yogastræk, en kropsskanning og en skrivemeditation.
  • En pause med mulighed for hvile og/eller individuel fordybelse.
  • Et eftermiddagsstræk med meditationer, nærværstræning i bevægelse og dialoger omkring praksis.

Dette retreat er åbent for alle der allerede har stiftet bekendtskab med yoga og/eller meditation.

Ansøgere der ikke tidligere har modtaget undervisning af Hanneli og/eller Martin beder vi sende os et par linjer om deres erfaring med yoga og/eller meditation.


Undervisere:
Hanneli Ågotsdatter og Martin Guldberg.

Hanneli Ågotsdatter er cand.arch., psykoterapeut, meditations- og yogalærer. Hun leder retreats og underviser på Kontemplations 8-ugers forløb i mindfulness-baseret stressreduktion (MBSR). Derudover vejleder hun mennesker i individuelle forløb.
Hanneli er grundlægger og den daglige leder af Kontemplation. Hun lever i en vekselvirkning mellem et udadrettet arbejdsliv og tilbagetrækning i længere retreats, og er i sit arbejde motiveret af den dybe meningsfylde det giver at følge menneskers udviklingsprocesser.
Hun er tilknyttet Vækstcenteret i Nørre Snede og modtager praksisvejledning af Jes Bertelsen.

 

Martin cut1_bwMartin Guldberg er sanger, manuskriptforfatter og komponist. Han er cand.phil. i musikvidenskab og studielektor på Institut for Kultur og Kommunikation, Aarhus Universitet. Tidligere chef på Den Ny Opera, hvortil han har skrevet en række musikdramatiske forestillinger for børn. Han er herudover uddannet yogalærer og underviser i yoga og mindfulness, stemmetræning og kommunikation. Martin har gennem mange år modtaget undervisning af Bob Moore og Jes Bertelsen.


Stedet: Øster Løkke ved Vesterhavet
Østerløkke ligger direkte ud til havet, og naturen omkring den smukke gård er storslået. Dette vil vi, hvis vejret tillader det, drage fordel af ved at lægge en del af nærværstræningen udendørs.

Hvor:
Øster Løkke
Løkkevej 40
Trans
7620 Lemvig

Tidspunkt:

Søndag den 23. juni til lørdag den 29. juni 2019.
Retreatet begynder søndag kl. 16 og afsluttes lørdag kl. 14.

Retreatpris inkl. overnatning, mad og undervisning:
For overnatning i:
· Dobbeltværelse kr. 6.950,-
· Enkeltværelse med bad på gangen kr. 8.450
· Enkeltværelse med eget badeværelse kr. 9.000,-
· Telt: Der findes nogle enkelte teltpladser på Øster Løkke, ligger man i telt er prisen for retreatet 5.700,- Teltpladser er udsolgt for dette retreat.

Fuld forplejning:
Økologisk og vegetarisk mad.
Vores køkkenchef, Mikkel Strandbygaard, får brug for en hjælpende hånd, alle deltagere har derfor et par køkkentjanser i løbet af retreatet.


Kontemplations køkkenchef:

Mikkel Landro1cropbwMikkel Strandbygaard
er arkitekt og møbeldesigner i Vildræv Design. Han er Kontemplations køkkenchef, grafiske designer og administrator, når du tilmelder dig dette retreat, er det ham du modtager svar fra, og det er ham der står for maden på Stilhedens yoga.

 

Retreatmedhjælper:

Kirsten profil_shKirsten Rotbøll Lassen
er billedkunstner og projektansvarlig for Designskolen på Designmuseum Danmark hvor hun underviser børn og voksne. Hun danser, mediterer, vandrer, og interesserer sig for psykologi, filosofi og bæredygtighed. Kirsten er hjælper på Stilhedens yoga, og hun er en del af det faste team bag Kontemplation.


Tilmelding:
Tilmelding foregår løbende, og antal deltagere er begrænset. Du kan tilmelde dig ved at sende en mail med navn og adresse til post@kontemplation.dk eller ved at anvende vores tilmeldingsskema her.
 Din plads er sikret, når vi har modtaget din indbetaling.

Praktisk:

Du bedes medbringe sengetøj, håndklæde, et varmt tæppe til meditationerne samt komfortabelt tøj, der egner sig til yoga og meditation. Der kan også lejes sengetøj på Øster Løkke til 75 kr. pr. sæt og håndklæder til 25 kr. pr. sæt.

Praktiske informationer vedrørende kurser, retreats og uddannelser:
Læs om betingelser for tilmelding, afmelding, betaling af kursusafgift og information om at være kursusmedhjælper HER.

Der tages forbehold for enkelte ændringer.


Billeder fra Øster Løkke

HipstamaticPhoto-514284532.332683

HipstamaticPhoto-514283323.815773

HipstamaticPhoto-514284410.914188

HipstamaticPhoto-514284150.803627

Foto af Øster Løkke: Jeanette Lykkegård/ Kontemplation

Share Button

The Latest

  • Mørke over Vidå
    GENNEM BILDET 3 Vi har de to sidste uger foreslået en meditativ leg […]

More

www.kontemplation.dk