Fordybelsesdag i stilhed

FORDYBELSESDAG I STILHED

i Nørre Snede
med Martin Guldberg, Hanneli Ågotsdatter og Peter Høeg
Søndag 22. november 2020
*Kurset er overtegnet og lukket for nye tilmeldinger.

Fordybelsesdagen er guidet træning i mindfulness. Deltagerne vil være i stilhed det meste af dagen. En stilhed som støtter den lytten indad der er en vigtig del af nærværstræningen, og som giver en pause fra det – vidunderlige og nødvendige – pres det også er at være i uafbrudt sproglig kontakt med andre. Dagen rummer desuden forskellige og varierede siddende og gående meditationer, bløde yogasekvenser, liggende kropsscanninger og andre former for træning af nærvær og afspænding.

Fordybelsesdagen bygger på en viden der på én gang er gammel og understøttet af moderne forskning i læreprocesser: At man har særligt gunstige muligheder for at gøre fremskridt hvis man på baggrund af tidligere træning går ind i et sammenhængende og koncentreret forløb over en hel dag.
Dagen er også tænkt som en meningsfuld pause. Selvom træningen er koncentreret, er dagen også bygget op så den taler til, og stimulerer, hele mennesket: Den har retning mod både det psykiske og fysiske velbefindende. Mod både at pege på indre ressourcer og give redskaber man kan tage med sig videre ud i livet og ud i kontakten med andre.

Hvem kan deltage?
Deltagelse i fordybelsesdagen forudsætter at du har været, eller er, i et individuelt forløb eller i et gruppeforløb hos Hanneli, eller har deltaget i et af Peters kurser, eller har andre tilsvarende erfaringer. De vi ikke har mødt før, beder vi om at vedlægge tilmeldingen nogle linjer om tidligere erfaring med yoga, meditation eller lignende.

PRAKTISK INFO

Kursuspris:
Deltagelse på fordybelsedagen koster kroner 850,-
For arbejdsløse, førtidspensionister og studerende er prisen 700,-

Sted:
Vækstcenterets kursussted SOL15
Solbakkevej 15
8766 Nørre Snede

Tidspunkt:
Søndag den 22. november 2020 kl. 11.00 - 18.00

Praktisk omkring Fordybelsesdagen:
Vi sørger for te, frugt og sunde snacks. En madpakke har du selv med. Medbring også et tæppe, så du kan regulere temperaturen. Hvis du har en yogamåtte / et liggeunderlag må du meget gerne medbringe det også. Vi har en del yogamåtter, men ikke nok til alle. Tag også gerne meditationspude med, hvis du foretrækker at sidde på en sådan – eller en pude til stolen, hvis du gerne vil sidde lidt blødere. Da vi også skal lave lidt blid yoga i løbet af dagen, er det en god ide at tage løst-siddende tøj på.

Der tages forbehold om enkelte ændringer.

Martin

Martin Guldberg

er sanger, manuskriptforfatter og komponist. Han er cand.phil. i musikvidenskab og studielektor på Institut for Kultur og Kommunikation, Aarhus Universitet. Tidligere chef på Den Ny Opera, hvortil han har skrevet en række musikdramatiske forestillinger for børn.

Han er herudover uddannet yogalærer og underviser i yoga og mindfulness, stemmetræning og kommunikation. Martin har gennem mange år modtaget undervisning af Bob Moore og Jes Bertelsen.

Hanneli_Agotsdatter_dejerhøj_bw

Hanneli Ågotsdatter

er cand.arch., psykoterapeut og meditationslærer. I 2010 etablerede hun Kontemplation og har siden været platformens daglige leder. Hanneli er uddannet underviser i mindfulness-baseret stressreduktion (MBSR) fra Center for Mindfulness ved University of Massachusetts.

Hun er en del af Vækstcenterets faste undervisergruppe, og modtager praksisvejledning af Jes Bertelsen. Hun lever i en vekselvirkning mellem et udadrettet arbejdsliv og tilbagetrækning i længere retreats.

Peter Høeg

er mag. art, forfatter og underviser i meditation, empati og kreativitet. Han har en baggrund indenfor sport og dans som han inddrager i sin undervisning. Han bor i tilknytning til Vækstcenteret i Nørre Snede, og er i træning hos Jes Bertelsen.

TILMELDING

Du kan tilmelde dig ved at udfylde nedenstående form eller ved at sende en mail til kontakt@kontemplation.dk. Din plads er reserveret, når vi har modtaget din indbetaling.

BILLEDER FRA KURSUSSTEDET