ÅRSSKIFTET – EN KONTEMPLATIV TILGANG

Godt Nytår

ÅRSSKIFTET – EN KONTEMPLATIV TILGANG

ONLINE NYTÅRSEVENT

30. og 31. december og 1. januar

alle dage 12:00 - 14:30

med Hanneli Ågotsdatter og Peter Høeg

Programkoordinator: Jeanette Lykkegård

Vi vil gerne i jule- og nytårsdagene invitere til tre midt-på-dagen online møder med guidede meditationer, kortere stræk med nærværsyoga, skrivemeditationer og dialoger i mindre grupper og med underviserne.

Idéen med eventen er at etablere et fælles praksisrum hen over årsskiftet som for mange af os har en særlig betydning og sin helt egen stemning og mulighed for fordybelse. Som vi disse tre dage vil udnytte til at gøre status over 2020 - der på godt og ondt har været særligt - og se fremad mod det år der kommer.

Alle vil være velkomne på disse dage, både jer vi kender fra Kontemplations kurser og retreats, og jer vi endnu ikke har mødt.

Datoer og tidspunkter:

Onsdag den 30. december 12.00 - 14.30
Torsdag den 31. december 12.00 - 14.30
Fredag den 1. januar 12.00 - 14.30

Praktisk:

Møderne foregår på Zoom som er et brugervenligt, stabilt og ukompliceret digitalt møderum.
Deltagere der ikke er fortrolige med denne form, vil, hos programkoordinator Jeanette Lykkegård, kunne bestille et testopkald i god tid inden møderne (skriv gerne i din tilmelding hvis du er interesseret i dette).

Kursuspris:

Prisen for alle tre dage er 600 kroner for deltagere der tidligere har modtaget undervisning hos os i 2020 (og for alle der var tilmeldte det nu på grund af coronasituationen aflyste nytårsretreat). Ved tilmelding vil vi bede dig om at notere i kommentarfeltet hvilket kursus med os du har deltaget på i 2020.
For alle andre er prisen for de tre dage 800 kroner.

UNDERVISERE:

Hanneli_Agotsdatter_dejerhøj_bw
Hanneli Ågotsdatter

er cand.arch., psykoterapeut og meditationslærer.

Hun er den daglige leder af Kontemplation og underviser på retreats i Danmark og udlandet. Hun lever selv i en vekselvirkning mellem et udadrettet arbejdsliv og tilbagetrækning i længere retreats.

Hun er en del af Vækstcenterets faste undervisergruppe, og hun modtager praksisvejledning af Jes Bertelsen.

Peter Høeg

er mag.art., forfatter og underviser i meditation, empati og kreativitet. Han bor i tilknytning til Vækstcenteret i Nørre Snede, indgår i Vækstcenterets faste undervisningsgruppe og er i træning hos Jes Bertelsen.

PROGRAMKOORDINATOR:

Jeanette Lykkegaard_bio
Jeanette Lykkegård

er antropolog, og har skrevet ph.d. om den shamanistiske befolkningsgruppe, tjuktjerne, som lever i det østlige Sibirien. Hun er en del af teamet bag Kontemplation hvor hun har medvirket på en række kurser og retreats. Jeanette har skrevet en række artikler og blogs for Kontemplation om blandt andet nærvær, sanselighed, pædagogik og naturen.

Hun har flere års træning i nærvær og yogapraksis, sidder årligt i retreat og modtager undervisning og praksisvejledning af Hanneli Ågotsdatter og Peter Høeg.

Jeanette er programkoordinator på dette online forløb. 

Om online møder:
Forløbet finder sted på Zoom, en online samtaleplatform med en høj grad af brugervenlighed.
Som deltager vil man et par dage inden eventen få sendt et link og et password til vores virtuelle møderum. Alt hvad man skal gøre, er på mødetidspunktet at klikke på linket.

Er man ny i forhold til online-undervisning, vil programkoordinator, Jeanette Lykkegård, være behjælpelig også med teknikken. Ønsker du denne støtte, kan du med fordel nævne det i kommentarfeltet i forbindelse med din tilmelding, så vender vi tilbage til dig.

For at kunne deltage får man brug for: en computer, en tablet eller en telefon med et webkamera, en stabil netforbindelse og en vis ro omkring sig.

Skriv til os:
Har du spørgsmål til forløbet, er du hjertelig velkommen til at skrive til os på kontakt@kontemplation.dk

TILMELDING TIL ONLINE NYTÅRSEVENT:

Du kan tilmelde dig ved at udfylde nedenstående form eller ved at sende en mail til kontakt@kontemplation.dk.

Du vil efterfølgende modtage en tilmeldingsmail med praktisk information og betalingsoplysninger.
Din plads er reserveret når vi har modtaget din indbetaling.

Der tages forbehold for enkelte ændringer.