Online Fordybelsesdag

ONLINE FORDYBELSESDAG

med Hanneli Ågotsdatter og Peter Høeg
Medunderviser: Jeanette Lykkegård
Søndag 28. februar, kl. 10 - 19

Som en del af vores fortsatte udforskning af nettets muligheder for træning af nærvær og empati, og for at imødekomme coronasituationen, afholder Kontemplation denne online fordybelsesdag.

Dagen rummer: Sessioner med undervisning i meditation, i afspænding, yoga, kropsskanning og pauser mellem sessionerne.

Undervisningen finder sted på Zoom, en elektronisk platform som er enkel og brugervenlig (og som de der ønsker det, vil få hjælp til).

Fordybelsesdagen er guidet træning i mindfulness. Deltagerne inviteres til at være i stilhed det meste af dagen. En stilhed som støtter den lytten indad der er en vigtig del af nærværstræningen, og som giver en pause fra det – vidunderlige og nødvendige – pres det også er at være i uafbrudt sproglig kontakt med andre. Dagen rummer desuden forskellige og varierede siddende og gående meditationer, bløde yogasekvenser, liggende kropsscanninger og andre former for træning af nærvær og afspænding.

Fordybelsesdagen bygger på en viden der på én gang er gammel og understøttet af moderne forskning i læreprocesser: At man har særligt gunstige muligheder for at gøre fremskridt hvis man på baggrund af tidligere træning går ind i et sammenhængende og koncentreret forløb over en hel dag.
Dagen er også tænkt som en meningsfuld pause. Selvom træningen er koncentreret, er dagen også bygget op så den taler til, og stimulerer, hele mennesket: Den har retning mod både det psykiske og fysiske velbefindende. Mod både at pege på indre ressourcer og give redskaber man kan tage med sig videre ud i livet og ud i kontakten med andre.

Hvem kan deltage?
Deltagelse i fordybelsesdagen forudsætter at du har deltaget i et af Hanneli og/eller Peters kurser, eller har andre tilsvarende erfaringer. De vi ikke har mødt før, beder vi om at vedlægge tilmeldingen nogle linjer om tidligere erfaring med meditation eller mindfulness.

PRAKTISK INFO

Kursuspris:
Deltagelse på fordybelsedagen koster kroner 450,-
For arbejdsløse, førtidspensionister og studerende er prisen 400,-

Tidspunkt:
Søndag den 28. februar 2021 kl. 10.00 - 19.00

Dagen vil bestå af sessioner og pauser mellem sessionerne. Deltagerne vil få et detaljeret program tilsendt.

Praktisk om online møder:
Forløbet finder sted på Zoom, en online samtaleplatform med en høj grad af brugervenlighed.
Som deltager vil man et par dage inden fordybelsesdagen få tilsendt et link og et password til vores virtuelle møderum. Alt hvad man skal gøre, er på mødetidspunktet at klikke på linket.

Er man ny i forhold til online-undervisning, vil programkoordinator, Jeanette Lykkegård, være behjælpelig også med teknikken. Ønsker du denne støtte, kan du med fordel nævne det i kommentarfeltet i forbindelse med din tilmelding, så vender vi tilbage til dig.

For at kunne deltage får man brug for: en computer, en tablet eller en telefon med et webkamera, en stabil netforbindelse og en vis ro omkring sig.

Skriv til os:
Har du spørgsmål til forløbet, er du hjertelig velkommen til at skrive til os på kontakt@kontemplation.dk

Hanneli_Agotsdatter_dejerhøj_bw

Hanneli Ågotsdatter

er cand.arch., psykoterapeut og meditationslærer. I 2010 etablerede hun Kontemplation og har siden været platformens daglige leder. Hanneli er uddannet underviser i mindfulness-baseret stressreduktion (MBSR) fra Center for Mindfulness ved University of Massachusetts.

Hun er en del af Vækstcenterets faste undervisergruppe, og modtager praksisvejledning af Jes Bertelsen. Hun lever i en vekselvirkning mellem et udadrettet arbejdsliv og tilbagetrækning i længere retreats.

Peter Høeg

er mag. art, forfatter og underviser i meditation, empati og kreativitet. Han har en baggrund indenfor sport og dans som han inddrager i sin undervisning. Han bor i tilknytning til Vækstcenteret i Nørre Snede, og er i træning hos Jes Bertelsen.

Jeanette Lykkegaard_bio
Jeanette Lykkegård

er antropolog, og har skrevet ph.d. om den shamanistiske befolkningsgruppe, tjuktjerne, som lever i det østlige Sibirien. Hun er en del af teamet bag Kontemplation hvor hun har medvirket på en række kurser og retreats. Jeanette har skrevet en række artikler og blogs for Kontemplation om blandt andet nærvær, sanselighed, pædagogik og naturen.

Hun har flere års træning i nærvær og yogapraksis, sidder årligt i retreat og modtager undervisning og praksisvejledning af Hanneli Ågotsdatter og Peter Høeg.

Jeanette er programkoordinator på dette online forløb. 

TILMELDING

Du kan tilmelde dig ved at udfylde nedenstående form eller ved at sende en mail til kontakt@kontemplation.dk. Din plads er reserveret, når vi har modtaget din indbetaling.