Påskeretreat på Øster Løkke

Påskeretreat på Øster Løkke

med Hanneli Ågotsdatter og Martin Guldberg

25. – 31. marts 2024

 

Påskeretreatet er i år bygget op omkring Bob Moores energiarbejde, guidede meditationer og nærværsyoga.

Med udgangspunkt i Bob Moores arbejde og undervisning vil vi introducere forskellige energiøvelser der kan fremme indre balance og skabe bevidsthed om, og vækstmuligheder for, de enkelte deltageres personlige ressourcer.

I forbindelse med meditativ fordybelse kan det være en støtte selv at kunne reflektere over de indre landskaber der åbner sig. Til dette bruger vi skrivepraksis, en måde hvorpå man uden pres og vurdering kan arbejde med at få skriftsproget til at understøtte bevægelsen indad.

At være i stilhed giver mulighed for både intensivering af nærværet, fordybelse og hvile. Kvaliteter som også den storslåede natur omkring kursusgården Øster Løkke ud til Vesterhavet understøtter.

I dette retreat er deltagerne alle dage i stilhed over længere stræk. For at støtte den individuelle fordybelse vil der under retreatet blive mulighed for samtaler med underviserne.

Den daglige rytme er som følger:

  • Et formiddagsstræk med siddende meditationer og/eller vandremeditationer udendørs, følgende vejret. Et yogastræk, en kropsskanning og en skrivemeditation.
  • En pause med mulighed for hvile og/eller individuel fordybelse.
  • Et eftermiddagsstræk med meditationer og øvelser med udgangspunkt i Bob Moores arbejde, nærværstræning i bevægelse og dialoger omkring praksis.

Ansøgere der ikke tidligere har modtaget undervisning af Hanneli og/eller Martin beder vi sende os et par linjer om deres erfaring med yoga og/eller meditation.

UNDERVISERE:

Hanneli
Hanneli Ågotsdatter

Cand.arch., psykoterapeut og meditationslærer.
Hanneli er Kontemplations daglige leder.
Derudover er hun tilknyttet Center for Systems Awareness i Boston hvor hun står for den kontemplative del af centerets uddannelsesprogram.
Sammen med Martijn van Beek er hun ansvarlig for Mind&Life Europes internationale retreats for unge forskere.
Hun er en del af Foreningen Børns Livskundskab.
Hanneli er fast underviser på Vækstcenteret og modtager praksisvejledning af Jes Bertelsen.

Martin-Guldberg-bw-vsco
Martin Guldberg

er sanger, manuskriptforfatter og komponist. Han er cand.phil. i musikvidenskab og studielektor på Institut for Kultur og Kommunikation, Aarhus Universitet. Tidligere chef på Den Ny Opera, hvortil han har skrevet en række musikdramatiske forestillinger for børn.

Han er herudover uddannet yogalærer og underviser i yoga og mindfulness, stemmetræning og kommunikation. Martin har gennem mange år modtaget undervisning af Bob Moore og Jes Bertelsen.

PRAKTISK INFO

 

Tidspunkt:

25. - 31. marts 2024.

Retreatet begynder mandag den 25. marts kl. 16 og afsluttes søndag den 31. marts kl. 15.

Hvor:
Øster Løkke
Løkkevej 40
Trans
7620 Lemvig

Se billeder og kort over Øster Løkke nederst på siden.

 

Retreatpris inkl. overnatning, mad og undervisning:
For overnatning i:
· Dobbeltværelse kr. 9.700,-
· Enkeltværelse med bad på gangen kr. 10.900,-
· Enkeltværelse med eget badeværelse kr. 11.900,-
· Teltplads, overnatter man i eget telt, er prisen for retreatet kr. 7.900,-

Studiepris for unge under 30:
· Teltpladser (i eget telt) kr. 6.715,-
· Dobbeltværelse kr. 8.245,-
· Enkeltværelse med bad på gangen kr. 9.265,-

Du bedes medbringe sengetøj, håndklæde, et varmt tæppe til meditationerne samt komfortabelt tøj, der egner sig til yoga og meditation. Der kan også lejes sengetøj på Øster Løkke til 75 kr. pr. sæt og håndklæder til 25 kr. pr. sæt.

 

Fuld forplejning: 
Økologisk og vegetarisk mad.
Køkkenet får brug for en hjælpende hånd, alle deltagere har derfor et par køkkentjanser i løbet af retreatet.

Kontemplations køkkenchef:

Mikkel Landro1cropbw
Mikkel Strandbygaard, køkkenchef

er arkitekt og møbeldesigner i Vildræv Møbler. Og passioneret omkring sit arbejde som kok og som leder af Grønjord Gourmetsvampe. Han er Kontemplations køkkenchef, grafiske designer og ham du vil møde i køkkenet på dette retreat.

Retreatmedhjælpere:

Anne Rosenvold
Anne Rosenvold, team

er sociolog og psykoterapeut. Optaget af mødet mellem mennesker, naturen, bevægelse og kreativitet.
Hun har haft nærværs- og bevægelsespraksis gennem mange år og modtager undervisning og praksisvejledning af Hanneli Ågotsdatter og Peter Høeg. Deltager årlig i retreats.

Lasse
Lasse Dümke, team

læser biologi ved Århus Universitet og er del af vores faste hjælper team. Han er passioneret omkring naturens og dens liv og vækster, på dette retreat vil han gå med os på vores vandringer ved Vesterhavet og fortælle om den lokale flora og fauna.

TILMELDING

Du kan tilmelde dig ved at udfylde nedenstående form eller ved at sende en mail til kontakt@kontemplation.dk. Din plads er reserveret, når vi har modtaget din indbetaling.

I kommentarfeltet beder vi dig notere hvilken overnatningsform du ønsker.

Der tages forbehold for enkelte ændringer.

KURSUSSTED

ØSTER LØKKE VED VESTERHAVET
Øster Løkke ligger direkte ud til havet, og naturen omkring den smukke gård er storslået. Når vejret tillader det, lægger vi en del af retreatets nærværstræning udendørs.