Stilhedens Yoga

Still16_Martin klinger

Stilhedens Yoga

Påskeretreat ved Vesterhavet

med Hanneli Ågotsdatter og Martin Guldberg

30. marts – 4. april 2021

At være i stilhed giver mulighed for både intensivering af nærværet, fordybelse og hvile. Kvaliteter som også den storslåede natur omkring kursusgården Øster Løkke ud til Vesterhavet understøtter.

Undervisningen er bygget op omkring guidede meditationer, bløde og mere dynamiske yogasekvenser og åndedrætsøvelser.

Vi giver også plads til en daglig skrivemeditation, en måde hvorpå man uden pres og vurdering kan arbejde med at få skriftsproget til at understøtte bevægelsen indad.

Med udgangspunkt i Bob Moores arbejde og undervisning vil vi introducere forskellige energiøvelser der kan fremme indre balance og skabe bevidsthed om, og vækstmuligheder for, de enkelte deltageres personlige ressourcer.

I dette retreat er deltagerne alle dage i stilhed over længere stræk. For at støtte den individuelle fordybelse vil der under retreatet blive mulighed for samtaler med underviserne.

Den daglige rytme er som følger:

  • Et formiddagsstræk med siddende meditationer og/eller vandremeditationer udendørs, følgende vejret. Et yogastræk, en kropsskanning og en skrivemeditation.
  • En pause med mulighed for hvile og/eller individuel fordybelse.
  • Et eftermiddagsstræk med meditationer og øvelser med udgangspunkt i Bob Moores arbejde, nærværstræning i bevægelse og dialoger omkring praksis.

Ansøgere der ikke tidligere har modtaget undervisning af Hanneli og/eller Martin beder vi sende os et par linjer om deres erfaring med yoga og/eller meditation.

UNDERVISERE:

Hanneli_Agotsdatter_dejerhøj_bw
Hanneli Ågotsdatter

er cand.arch., psykoterapeut og meditationslærer. I 2010 etablerede hun Kontemplation og har siden været platformens daglige leder.

Hun lever i en vekselvirkning mellem et udadrettet arbejdsliv og tilbagetrækning i længere retreats.

Hun er en del af Vækstcenterets faste undervisergruppe, og hun modtager praksisvejledning af Jes Bertelsen.

Martin_sh_1
Martin Guldberg

er sanger, manuskriptforfatter og komponist. Han er cand.phil. i musikvidenskab og studielektor på Institut for Kultur og Kommunikation, Aarhus Universitet. Tidligere chef på Den Ny Opera, hvortil han har skrevet en række musikdramatiske forestillinger for børn.

Han er herudover uddannet yogalærer og underviser i yoga og mindfulness, stemmetræning og kommunikation. Martin har gennem mange år modtaget undervisning af Bob Moore og Jes Bertelsen.

PRAKTISK INFO

 

Tidspunkt:

Tirsdag den 30. marts til søndag den 4. april 2021.
Retreatet begynder tirsdag kl. 16 og afsluttes søndag kl. 14.

Hvor:

Øster Løkke
Løkkevej 40
Trans
7620 Lemvig

Se billeder og kort over Øster Løkke nederst på siden.

Retreatpris inkl. overnatning, mad og undervisning:

For overnatning i:
· Dobbeltværelse kr. 6.550,-
· Enkeltværelse med bad på gangen kr. 8.150,-
· Enkeltværelse med eget badeværelse kr. 8.650,-
· Telt: Der findes nogle enkelte teltpladser på Øster Løkke, ligger man i telt er prisen for retreatet 5.400,-

Du bedes medbringe sengetøj, håndklæde, et varmt tæppe til meditationerne samt komfortabelt tøj, der egner sig til yoga og meditation. Der kan også lejes sengetøj på Øster Løkke til 75 kr. pr. sæt og håndklæder til 25 kr. pr. sæt.

 

Fuld forplejning: 

Økologisk og vegetarisk mad.
Vores køkkenchef får brug for en hjælpende hånd, alle deltagere har derfor et par køkkentjanser i løbet af retreatet.

Kontemplations køkkenchef:

Mikkel Landro1cropbw
Mikkel Strandbygaard

er arkitekt og møbeldesigner i Vildræv Design. Han er Kontemplations køkkenchef, grafiske designer og ham der står for maden på Stilhedens yoga.

Retreatmedhjælper:

Celinah profil pia enghild
Celinah Malue Jakobsen

er kommunikationsansvarlig for Kontemplation på de sociale medier.
Hun er psykomotorisk terapeut og yogalærer og underviser i meditation, yoga og stresshåndtering. Hun er medunderviser på flere af Kontemplations retreats.
Celinah trives under åben himmel og har, med baggrund i en mangeårig erfaring med meditation, arbejde med kropsbevidsthed og retreats, en særlig interesse for naturens indflydelse på den menneskelige bevidsthed. 

TILMELDING

Tilmelding foregår løbende, og antal deltagere er begrænset. Du kan tilmelde dig ved at udfylde nedenstående form. Vi sender dig derefter en svar på mail.

Din plads er sikret, når vi har modtaget din indbetaling.

Der tages forbehold for enkelte ændringer.

KURSUSSTED

ØSTER LØKKE VED VESTERHAVET
Øster Løkke ligger direkte ud til havet, og naturen omkring den smukke gård er storslået. Når vejret tillader det, lægger vi en del af retreatets nærværstræning udendørs.