ONLINE STUDIEGRUPPE I DRØMME OG MEDITATION

ONLINE STUDIEGRUPPE I DRØMME OG MEDITATION

Facilitatorer: Jeanette Lykkegård og Britta Karlshøj

Online session #1: tirsdag den 1. marts 2022
Online session #2: tirsdag den 8. marts 2022
Online session #3: tirsdag den 22. marts 2022
Online session #4: tirsdag den 19. april 2022
Online session #5: tirsdag den 10. maj 2022

Alle møder varer fra kl. 19 - 20:30

Som et særskilt forløb - med forbindelse til og forlængelse af forløbet 'Drømme og meditation' med Hanneli Ågotsdatter og Peter Høeg - bliver det muligt at deltage i en online studiegruppe som begynder i marts og fortsætter til april.

Denne online studiegruppe bygger på den formidling der finder sted på kursusforløbet 'Drømme og meditation'. Derfor er det en forudsætning for at deltage i studiegruppen at man har været med på drømmeforløbet i 2021 eller er med i 2022.

Studiegruppen ledes af Britta og Jeanette som vil indlede med en kort fælles meditation og et bevægelsesstræk. Derefter struktureres aftenen således at der både bliver mulighed for at vende de medbragte drømme i mindre grupper og få støtte fra facilitatorerne.

FACILITATORER:

Jeanette Lykkegaard_bio
Jeanette Lykkegård

er antropolog, og har skrevet ph.d. om den shamanistiske befolkningsgruppe, tjuktjerne, som lever i det østlige Sibirien. Hun er en del af teamet bag Kontemplation hvor hun har medvirket på en række kurser og retreats. Jeanette har skrevet en række artikler og blogs for Kontemplation om blandt andet nærvær, sanselighed, pædagogik og naturen.

Hun har flere års træning i nærvær og yogapraksis, sidder årligt i retreat og modtager undervisning og praksisvejledning af Hanneli Ågotsdatter og Peter Høeg.

Jeanette er, sammen med Britta, programkoordinator på online forløbet 'Drømme og meditation' med Hanneli Ågotsdatter og Peter Høeg. Sammen med Britta leder hun studiegruppen der bygger videre på dette forløb. 

Britta sh
Britta Karlshøj

er cand.pæd.pæd.psyk. med speciale i mindfulness fra Århus Universitet og psykoterapeut MPF.
Hun arbejder til daglig som privatpraktiserende psykoterapeut og har erfaring med drømmeanalyse fra mangeårige studier på Vedfelt Instituttet.
Britta sidder regelmæssigt i retreat og modtager praksisvejledning.

Hun er en del af Kontemplations team og, sammen med Jeanette Lykkegård, facilitator for vores online meditationsgruppe og studiegruppen i drømme og meditation. 

PRAKTISK INFO

 

Pris for forløbet:
500 kroner

Datoer:
Online studiegruppe #1: tirsdag den 1. marts 2022
Online studiegruppe #2: tirsdag den 8. marts 2022
Online studiegruppe #3: tirsdag den 22. marts 2022
Online studiegruppe #4: tirsdag den 19. april 2022
Online studiegruppe #5: tirsdag den 10. maj 2022

Tidspunkt:
Alle møder varer fra klokken 19.00 – 20.30

Praktisk om online møder:
Forløbet finder sted på Zoom, en online samtaleplatform med en høj grad af brugervenlighed.
Som deltager vil man et par dage inden hvert møde få sendt et link og et password til vores virtuelle møderum. Alt hvad man skal gøre, er på mødetidspunktet at klikke på linket.

Er man ny i forhold til online-møder, vil vi være behjælpelig også med teknikken. Ønsker du denne støtte, kan du med fordel nævne det i kommentarfeltet i forbindelse med din tilmelding, så vender vi tilbage til dig.

For at kunne deltage får man brug for: en computer, en tablet eller en telefon med et webkamera, en stabil netforbindelse og en vis ro omkring sig.

Skriv til os:
Har du spørgsmål til forløbet, er du hjertelig velkommen til at skrive til os på kontakt@kontemplation.dk

TILMELDING

Du kan tilmelde dig ved at udfylde nedenstående form eller ved at sende en mail til kontakt@kontemplation.dk.

Du vil efterfølgende modtage en tilmeldingsmail med praktisk information og et betalingslink.
Din plads er reserveret når vi har modtaget din indbetaling.

Da denne online studiegruppe bygger på den formidling der finder sted på forløbet 'Drømme og meditation', er det en forudsætning for at deltage i studiegruppen at man har deltaget i drømmeforløbet med Hanneli og Peter i enten 2021 eller -22.

Der tages forbehold for enkelte ændringer.