ONLINE STUDIEGRUPPE I DRØMME OG MEDITATION

ONLINE STUDIEGRUPPE I DRØMME OG MEDITATION

Facilitatorer: Britta Karlshøj og Jeanette Lykkegård

Online studiegruppe #1: tirsdag den 5. marts 2024
Online studiegruppe #2: tirsdag den 26. marts 2024
Online studiegruppe #3: tirsdag den 16. april 2024
Online studiegruppe #4: tirsdag den 30. april 2024?

Alle møder varer fra kl. 19 - 20:30

Som et særskilt forløb - med forbindelse til og forlængelse af forløbet 'Drømme og meditation' med Peter Høeg - bliver det muligt at deltage i en online studiegruppe som begynder i marts.

Denne online studiegruppe bygger på den formidling der finder sted på kursusforløbet 'Drømme og meditation'. Derfor er det en forudsætning for at deltage i studiegruppen at man er med på det som starter nu i 2024 eller har været med på et tidligere drømmeforløb.

Studiegruppen ledes af Britta og Jeanette som vil indlede med en kort fælles meditation og et bevægelsesstræk. Derefter struktureres aftenen således at der både bliver mulighed for at vende de medbragte drømme i mindre grupper og få støtte fra facilitatorerne.

FACILITATORER:

Jeanette Lykkegaard_bio
Jeanette Lykkegård

er antropolog, og har skrevet ph.d. om den shamanistiske befolkningsgruppe, tjuktjerne, som lever i det østlige Sibirien. Hun er en del af Kontemplations faste team, og er underviser og facilitator på vores kurser og retreats. På bloggen kan du læse Jeanettes indlæg om blandt andet nærværspraksis i naturen, sanselighed, menneskelighed og pædagogik.

Hun har flere års træning i nærværs- og yogapraksis, sidder årligt i retreat og modtager undervisning og praksisvejledning af Hanneli Ågotsdatter og Peter Høeg.

Jeanette er, sammen med Britta, programkoordinator på online forløbet 'Drømme og meditation' med Peter Høeg. Sammen med Britta leder hun studiegruppen der bygger videre på dette forløb. 

Britta sh
Britta Karlshøj

er cand.pæd.pæd.psyk. med speciale i mindfulness fra Århus Universitet og psykoterapeut MPF.
Hun arbejder til daglig som privatpraktiserende psykoterapeut og har blandt andet erfaring med drømmearbejde fra mangeårige studier på Vedfelt Instituttet.

Hun har flere års træning i nærværpraksis, sidder årligt i retreat og modtager praksisvejledning af Peter Høeg.

Britta er med i teamet bag Kontemplation og, sammen med Jeanette, koordinator for dette forløb. Sammen leder de to vores studiegruppe i meditation og hverdagens kreativitet.

 

PRAKTISK INFO

 

Pris for forløbet:
600 kroner

Datoer:
Online studiegruppe #1: tirsdag den 5. marts 2024
Online studiegruppe #2: tirsdag den 26. marts 2024
Online studiegruppe #3: tirsdag den 16. april 2024
Online studiegruppe #4: tirsdag den 30. april 2024?

Tidspunkt:
Alle møder varer fra klokken 19.00 – 20.30

Praktisk om online møder:
Forløbet finder sted på Zoom, en online samtaleplatform med en høj grad af brugervenlighed.
Som deltager vil man et par dage inden hvert møde få sendt et link og et password til vores virtuelle møderum. Alt hvad man skal gøre, er på mødetidspunktet at klikke på linket.

Er man ny i forhold til online-møder, vil vi være behjælpelig også med teknikken. Ønsker du denne støtte, kan du med fordel nævne det i kommentarfeltet i forbindelse med din tilmelding, så vender vi tilbage til dig.

For at kunne deltage får man brug for: en computer, en tablet eller en telefon med et webkamera, en stabil netforbindelse og en vis ro omkring sig.

Skriv til os:
Har du spørgsmål til forløbet, er du hjertelig velkommen til at skrive til os på kontakt@kontemplation.dk

TILMELDING

Du kan tilmelde dig ved at udfylde nedenstående form eller ved at sende en mail til kontakt@kontemplation.dk.

Du vil efterfølgende modtage en tilmeldingsmail med praktisk information og et betalingslink.
Din plads er reserveret når vi har modtaget din indbetaling.

Da denne online studiegruppe bygger på den formidling der finder sted på forløbet 'Drømme og meditation', er det en forudsætning for at deltage i studiegruppen at man deltager på det aktuelle Drømme og meditation eller har deltaget i et tidligere drømmeforløbet med Hanneli og Peter.

Der tages forbehold for enkelte ændringer.