Kontemplations kok, grafiske designer, administrator og husarkitekt, Mikkel Strandbygaard, er blevet gårdejer. I juni overtog han Dejerhøjs gamle hovedhus på Djursland udenfor Århus. Den trelængede gård med jorde omkring kommer, udover at være hans hjem, til at huse Mikkels møbeldesignvirksomhed.
Ejendommens bærbuske og frugttræer har, som for at byde sin nye ejer velkommen, givet en rig høst, og de gamle æbletræers grene har været tynget mod jorden af hundredevis af kilo æbler. I den anledning var vi inviteret til saftpressedag og pressede 40 liter av den friskeste æblemost. Og flere æbler hænger endnu på træerne, eller står i kasser og venter. Saften har en dyb og intens sødme, og, hvis det går at sige det, et fint mørke i smagen, som en mindelse om jorden træerne vokser i.

Mange af jer som har været med os på retreat, har efterspurgt Mikkels opskrifter. Og mange af jer har fået svar med gode tips og hilsner. I tiden fremover vil Mikkel dele nogle af sine yndlingsopskrifter her på bloggen. Den første er på vej og kommer i næste uge. Han siger at måske bliver det noget med æbler…

 


 

 

Share Button

Comments

comments

The Latest

  • Mørke over Vidå
    GENNEM BILDET 3 Vi har de to sidste uger foreslået en meditativ leg […]

More

www.kontemplation.dk