MORGENPRAKSIS OG FILTER CON AMORE

af Hanneli Ågotsdatter | | 11. august 2023

Kære venner og bekendte af Kontemplation
 
I vores Praksisbibliotek er der i løbet af sommeren sket noget som måske ikke ser ud af meget, men som for os – og forhåbentlig for jer som har glæde af biblioteket – er stort: Vi har fået et såkaldt filter. 
Dette gør det muligt at søge præcis den form for guidning du har brug for, med en varighed som passer til den tid du har til rådighed. 
Filterets mulighed for at søge målrettet sparer den praktiserende for at bladre gennem hele det efterhånden omfattende materiale. 
Der er nu omkring 140 guidninger i Praksisbiblioteket så vi har længe ønsket os et filter til at gøre det hele mere overskueligt – men da det meste af vores arbejde er con amore – og i fællesskab – er vi noget langsomme. 
 
Vi kender mange af jer som anvender Praksisbiblioteket – men ikke alle. Og vi véd jo ikke hvem der er med os en given dag. Så måske giver det mening at fortælle at biblioteket dagligt har gennemsnitligt 200 brugere. Dette være sagt ikke for at prale, men fordi det måske for dig, når du praktiserer hos dig selv eller on the go, kan være en støtte at vide at du kan læne dig ind i et lille praksisfællesskab.
 
I dag deler vi denne morgenpraksis fra øen Nord Hidle hvor Peter og jeg lige nu holder retreat.

Ønsker du at praktisere i naturen, som del af en gruppe, og få en måske anderledes inspiration til din meditation, inviterer Jeanette Lykkegård og biolog Lasse Dümke nu på lørdag den 12. august til fordybelsesdag ved det smukke og fredede område Vrads Sande lige ved Nørre Snede. 
 
Og vil du lære mere om healeren og meditationslæreren Bob Moores pædagogik og visdom, begynder Martin Guldbergs online forløb I Bob Moore’s fodspor den 14. september.
 

Hjertelige hilsner
på vegne af Kontemplations team
 
Hanneli Ågotsdatter


er cand.arch., psykoterapeut og meditationslærer.
Hun stiftede Kontemplation i 2010.
Hanneli bor på Vækstcenteret i Nørre Snede og er en del af centerets undervisningsgruppe. Hendes lærer er Jes Bertelsen.
Hun er tilknyttet Center for Systems Awareness i Boston hvor hun leder den kontemplative del af organisationens uddannelsesprogram for mennesker der arbejder med børn.
Hanneli er en del af Foreningen Børns Livskundskab og underviser på Mind&Life Europes internationale retreats for unge forskere.

Efterlad en kommentar