Tak for nu – og på gensyn og genhør

Kontemplations team

Kære venner og bekendte af Kontemplation
 
I går lagde vi sidste episode af årets Januarpraksis ud på praksisbiblioteket. 
Tak til alle jer der har praktiseret med os, én gang eller mange, og i fællesskab begyndt 2024 med kærlighed til vores planet, med jordforbindelse og med noget af alt det som hviler på denne afgørende vigtige forbindelse nedadtil, med jorden, kroppen og stoffet.

 
Og en særlig og varm tak til vores gæster – i år har vores venner Maria Rose, Andreas Bernitt, Søren Munk og Michael Stubberup generøst bidraget til Januarpraksis med dybe, livsbekræftende og kreative øvelser.

 
For os i Kontemplation er det efterhånden blevet en tradition at skabe dette program – vi, hele teamet er, frem mod og under januar, i gang med at indtale guidninger, redigere lydfiler og videoer, med at skabe den visuelle del af denne føljeton, og følge øvelserne til dørs i Praksisbiblioteket og ud på vores sociale platforme.
 
Derfor er jeres kommentarer, skriftlige eller dem som når os på anden måde, en større glæde end vi lige her og nu kan udtrykke.
De fortæller os at Januarpraksis også fungerer som den opmuntring og inspiration til praksis det er vores inderste ønske projektet skal være. Og at vi er en del af et praksisfællesskab.
 
Alle Januarpraksis’ lydfiler bliver liggende i Praksisbiblioteket fremover.
I løbet af februar vil de enkelte øvelsers januardatoer forsvinde – for ikke at skabe forvirring og for ikke at fastholde deres binding til januar måned – og de vil fremover indgå som en fast del af biblioteket.
 
Vi vil glæde os til, her til foråret, at se de af jer for hvem det måtte passe, på onlineforløbet om Drømme og meditation med Peter, på Påskeretreatet med Hanneli og Martin og på forløbet om Drømme, terapi og meditation med Britta Karlshøj.
 
Mange varme hilsner i et endnu køligt og tidligt forår,

på vegne af Kontemplations team
 
Hanneli, Peter og Martin

Efterlad en kommentar