VEGANSK JORDBÆRKOLDSKÅL
af Britta Karlshøj | SMAG | 27. august 2022
Jeg er vild med traditionel jordbærkoldskål, og er gennem tiden blevet nysgerrig på at udvikle en vegansk variant. Jeg oplever, at det er vigtigt, at en jordbærkoldskål har en fylde, sødme og syrlighed for at tilfredsstille mine forventninger. Jeg har afprøvet forskelligt og må sige, at jeg i al beskedenhed er blevet helt godt tilfreds. Nu har jeg afprøvet den på et af Kontemplations retreats og den fik en fantastisk modtagelse af kursisterne.
Til 4 personer skal du bruge:
3 dl jordbær
2 bananer
2 dl cashewnødder, som udblødes i vand natten over
5 dl havredrik
1-2 spsk. friskpresset citronsaft
1/2 tak. vanillepulver
Sådan gør du:
Find din blender frem og put alle ingredienserne i og lad herefter blenderen gør arbejdet.
Jeg serverer denne vidunderlige veganske jordbærkoldskål med kammerjunkere og hjemmeristet granola.
Britta Karlshøj
er cand.pæd.pæd.psyk. med speciale i mindfulness fra Århus Universitet og psykoterapeut MPF.
Hun arbejder til daglig som privatpraktiserende psykoterapeut og har en passion for selvforsyning og tilblivelsen af nærende måltider.
Britta er med i teamet bag Kontemplation og er køkkenchef ved vores retreats.
SE OGSÅ BRITTAS MERE TRADITIONELLE VERSION HERUNDER: