Dedikation

Tidages retreat på Øster Løkke ved Vesterhavet

10. – 20. juli 2021

med Hanneli Ågotsdatter og Peter Høeg

*Retreatet er overtegnet. Man kan komme på venteliste.

Hensigten med dette retreat er at tilegne, dedikere, ti dage til intensiv fordybelse.

Retreatet er tænkt til de der allerede har deltaget i retreat med Kontemplation eller som har lignende erfaring med retreatformen.

Dagsrytmen vil blive sat af fem faste meditationsperioder.
Derudover bliver der stræk med yoga, kropsskanninger, skrivemeditationer og forskellige former for meditation i bevægelse, blandt andet udendørs vandremeditationer. Desuden udvekslinger med underviserne om praksis.

For både at udnytte retreatets muligheder for undervisning og for, i stilhed, at kunne fordybe sig i sin egen proces bliver der sammenlagt seks dages undervisning og fire stilhedsdage uden undervisning hvor deltagerne, bortset fra de fem daglige fælles meditationer, selv strukturerer deres dag.
På stilhedsdagene er der mulighed for individuelle praksissamtaler med underviserne.

Alle deltagerne bor på enkeltværelser (eller i eget telt).

For at holde retreatets pris nede, er der ingen køkkenchef med. Deltagerne kommer til at lave mad sammen - også for at udnytte den særlige stemning der på et retreat kan komme når man arbejder sammen og i det hele taget gør noget for hinanden.

Det er en betingelse at deltagerne i de ti dage formindsker kontakten med den ydre verden til et absolut minimum og gerne helt afstår fra mobil- og netkontakt.

Vi vil bede alle ansøgere om at de medsender et par linjer om deres retreaterfaring og deres motivation til at ønske at deltage på Dedikation.

Sidste frist for tilmelding er 1. februar 2021. Umiddelbart efter denne dato sammensættes holdet, og der bliver sendt besked ud til ansøgerne.

UNDERVISERE:

Hanneli_Agotsdatter_dejerhøj_bw
Hanneli Ågotsdatter

er cand.arch., psykoterapeut og meditationslærer. I 2010 etablerede hun Kontemplation og har siden været platformens daglige leder.

Hun lever i en vekselvirkning mellem et udadrettet arbejdsliv og tilbagetrækning i længere retreats.

Hun er en del af Vækstcenterets faste undervisergruppe, og hun modtager praksisvejledning af Jes Bertelsen.

Peter Høeg

er mag.art., forfatter og underviser i meditation, empati og kreativitet. Han bor i tilknytning til Vækstcenteret i Nørre Snede, og er i træning hos Jes Bertelsen.

PRAKTISK INFO

 

Tidspunkt:
10. - 20. juli 2021

Retreatet begynder lørdag den 10. juli med frokost kl. 13. Undervisningen begynder kl. 16.

Retreatet afsluttes tirsdag den 20. juli kl. 14.

Hvor:
Øster Løkke
Løkkevej 40
Trans
7620 Lemvig

Se billeder og kort over Øster Løkke nederst på siden.

Retreatpris inkl. overnatning, mad og undervisning:
For overnatning i:
· Enkeltværelse med bad på gangen kr. 9.900
· Enkeltværelse med eget badeværelse kr. 10.500,-
· Der findes nogle enkelte teltpladser på Øster Løkke, ligger man i telt, er prisen for retreatet kr. 7.900,-

Du bedes medbringe sengetøj, håndklæde, et varmt tæppe til meditationerne samt komfortabelt tøj, der egner sig til yoga og meditation. Der kan også lejes sengetøj på Øster Løkke til 75 kr. pr. sæt og håndklæder til 25 kr. pr. sæt.

 

PROGRAMKOORDINATOR FOR DEDIKATION:

Celinah profil pia enghild
Celinah Malue Jakobsen

koordinerer de praktiske gøremål for dette retreat. Det er Celinah der udsender mails angående retreatet, og det er hun som svarer på henvendelser fra deltagerne.
Celinah er psykomotorisk terapeut og yogalærer og underviser i meditation, yoga og stresshåndtering. Hun er medunderviser på flere af Kontemplations retreats og en del af vores faste team.

TILMELDING

Du kan tilmelde dig ved at udfylde nedenstående form eller ved at sende en mail til kontakt@kontemplation.dk. Din plads er reserveret, når vi har modtaget din indbetaling.

I kommentarfeltet beder vi dig notere hvilken overnatningsform du ønsker.

Der tages forbehold for enkelte ændringer.

KURSUSSTEDET

Kursusgården Øster Løkke ligger direkte ud til Vesterhavet, og naturen omkring den smukke gård er storslået. Når vejret tillader det, lægger vi en del af retreatets nærværstræning udendørs.