Kontemplation er en formidlingsplatform for nærvær og empati. På kurser, retreats og de sociale medier udforsker og underviser vi i meditation, yoga, kreativitet og sammenhængen mellem indre og ydre bæredygtighed. Med rødder i de kontemplative traditioner. I en form tilpasset nutiden hvor forestillingen om en meditativ praksis endnu er ny.

I Kontemplation er vi fra forskellige faglige baggrunde intenst optaget af at formidle betydningen af en indre nærværspraksis og et samfundsmæssigt engagement. Kontemplations daglige team er de man vil møde som undervisere, køkkenchefer og administratorer, medhjælpere på kurser og retreats, og som varetager tilstedeværelsen på de sociale medier.

KONTEMPLATIONS TEAM

Hanneli2cutbwHanneli Ågotsdatter er cand. arch. og psykoterapeut. Hun underviser på Kontemplations otte-ugers forløb i mindfulness-baseret stressreduktion (MBSR) og på fordybelsesdage, og hun leder retreats. Derudover vejleder hun mennesker i individuelle forløb.

Hanneli er uddannet ved Center for Mindfulness, University of Massachusetts Medical School, USA, under ledelse af Jon Kabat-Zinn, Saki Santorelli og Florence Meleo-Meyer. Hun har fordybet sig i det kropsorienterede meditationsprogram Embodied Meditation under instruktion af Dr. Reginald A. Ray, og i det mindfulness-baserede interventionsprogram Breathworks som er tilrettelagt for patienter med kroniske smerter.

Hanneli er grundlægger og den daglige leder af Kontemplation. I sit arbejde er hun motiveret af den dybe meningsfylde det giver at følge menneskers udviklingsprocesser. Hun lever i en vekselvirkning mellem et udadrettet arbejdsliv og tilbagetrækning i længere retreats.

Hun modtager praksisvejledning af Jes Bertelsen ved Vækstcentret i Nørre Snede.

Email: hanneli@kontemplation.dk


Peter HøegPeter Høeg er mag.art i litteraturvidenskab, forfatter og underviser i meditation, empati og kreativitet. Han er medstifter af foreningen Børns Livskundskab, og medforfatter til bogen‚ Empati – det der holder verden sammen‘. Han har en baggrund indenfor sport og dans som han inddrager i sin undervisning.
Han bor i tilknytning til Vækstcentret i Nørre Snede og modtager praksisvejledning af Jes Bertelsen.
Foto: Henrik Saxgren

Her kan du læse Peters indlæg på Kontemplations blog.


Martin cut1_bwMartin Guldberg er cand. phil., sanger og skuespiller, og lektor ved Aarhus Universitets Institut for æstetik og kommunikation. Han har været chef for Den ny Opera, og underviser i mindfulness, sang og stemmetræning, kommunikation og stresshåndtering. Han er fast underviser i mindfulness meditation og yogafilosofi på Nalinis og Sattvas Yogalæreruddannelser i København.

Under vejledning og med anvisninger fra Bob More og Jes Bertelsen har Martin studeret meditation og mindfulness gennem egen praksis i mere end 20 år, og tager jævnligt i retreats. Han har mangeårig erfaring med yoga, og er certificeret yogalærer fra Kripalu Yoga and Health Center i Massachusetts, USA.

Email: martinguldberg@kontemplation.dk

 

GÆSTEUNDERVISERE OG BIDRAGSYDERE TIL KONTEMPLATIONS BLOG

Kontemplations blog og facebookside bliver løbende opdateret med artikler og personlige beretninger om menneskers erfaringer med at balancere et udadvendt engagement i verden med en indadvendt fordybelse. Udover indlæg fra Kontemplations undervisere, kan du læse blogindlæg fra disse skribenter:

JesperJuul_profilsh Jesper Juul
Familieterapeut, forfatter, stifter af det internationale netværk familylab og en af nutidens største pædagogiske teoretikere og praktikere.
Sammen med psykologen Helle Jensen har han skabt og udviklet begrebet relationskompetence der i forbindelse med den ny skolereform er blevet en del af folkeskolens grundlag. Hans nyeste bog er Førerulve – Det livsvigtige lederskab i familien. Det tyske magasin Die Zeit har kaldt ham “Europas mest efterspurgte specialist i afslappet venlighed overfor børn og unge.” Se mere om Jesper på jesperjuul.com

Her kan du læse Jespers indlæg på Kontemplations blog.


Jeanette Lykkegård er antropolog med speciale i den shamanistiske befolkningsgruppe, tjuktjerne, som lever i det østlige Sibirien. Hun skriver for tiden phd ved Århus Universitet om deres kultur, livsspørgsmål og forhold til døden. Jeanette har som antropolog, fulgt Uddannelsen i Relationskompetence, et samarbejdsprojekt mellem Kontemplation, Foreningen Børns Livskundskab og Ikast Brande Kommune. Om dette forløb har hun skrevet en række tekster som kan læses på Kontemplations blog.

Hun modtager undervisning og praksisvejledning af Hanneli Ågotsdatter og Peter Høeg.
Hun sidder årlig i retreat. Det seneste år har hun med på retreat haft sin datter Zoey som blev født i januar 2018.

Her kan du læse Jeanettes indlæg på Kontemplations blog.


Kirsten profil_shKirsten Rotbøll Lassen er billedkunstner og projektansvarlig for Designskolen på Designmuseum Danmark hvor hun underviser børn og voksne. Hun danser, mediterer og vandrer, og interesserer sig for psykologi, filosofi og bæredygtighed. Kirsten er en del af teamet bag Uddannelsen i relationskompetence 2017-2018.

Her kan du læse Kirstens indlæg på Kontemplations blog.


Hanne Linde profil_shHanne Linde er billedkunstner. Hun er tilknyttet Statens Kunstfonds huskunstnerordning og er tillige uddannet mindfulness underviser. Hun har en lang erfaring med at undervise både børn og voksne i billedkunst, nærvær og kreativitet. Hun er en del af teamet bag uddannelsen i relationskompetence for mennesker, der arbejder professionelt med børn og unge.

Her kan du læse Hannes indlæg på Kontemplations blog.


Katrine_shKatrine Annesdatter-Madsen
læser Nordisk sprog og litteratur med særlig interesse for litteraturhistorien og svenske og norske forfattere. Litteraturen er fantastisk, fordi den på en måde er et studie og en udforskning i andre menneskers bevidsthed og livsopfattelser, og selve dét er et enormt berigende og udbytterigt hav at kaste sig ud i. Udover litteraturen holder jeg meget af at lave mad, gå ture i naturen og især mindful yoga, der kan gøre mig helt blød i knæene. Se mere om Katrine på annesdatter.com.

Her kan du læse Katrines indlæg på Kontemplations blog.


UK WEDDING GOWNCelinah Malue Jakobsen
Psykomotorisk terapeut og underviser i yoga. Jeg finder det dybt meningsfuldt at arbejde med min egen og andres indre udviklingsrejse. Særligt i forhold til hvordan kontakten med kroppen kan bruges i dette arbejde. Derudover har jeg det bedst når jeg er under åben himmel og tilbringer meget tid i naturen, som jeg nærer en stor kærlighed til. Indendørs dyrker jeg yoga og mindfulness og danser barfodsdans i selskab med andre passionerede dansere.

Her kan du læse Celinahs indlæg på Kontemplations blog.


Mikkel Landro1cropbwMikkel Strandbygaard
er arkitekt, møbeldesigner og fotograf. Han er Kontemplations grafiske designer og kok på vores arrangementer og retreats. Han er optaget af gastronomisk madlavning og henter sin inspiration fra et liv med mange rejser og længerevarende udenlandsophold. I dag deler han sin tid mellem Norge og Danmark.

Her kan du læse Mikkels indlæg på Kontemplations blog.


Anton shAnton Horsbøl Skjeldmoes
Pædagog i et børnehus. Min særlige interesse er mindfulness og alle de muligheder det bringer i arbejdet med børnene.
Jeg holder af at opleve naturen og de skiftende årstider. Jeg nyder at mærke solens stråler, regnens dråber, blive blæst igennem af vinden, se snefnug dale og høre lyden af sneen når jeg går igennem den.
Ligeledes holder jeg af at lave mad.

Her kan du læse Antons indlæg på Kontemplations blog.


Gull-Maja la Cour
Psykologistuderende med en udpræget interesse for eksistentiel psykoterapi og mindfulnessinspireret terapi. Jeg er dybt fascineret af hvordan mennesker skaber mening i deres tilværelse og hvorvidt der findes universelle etiske, moralske, psykologiske samt religiøse ideer eller forestillinger. Når jeg ikke er begravet i bøgerne holder jeg meget af at løbe ture i naturen, dyrke yoga, drikke kaffe, vinterbade og klatre i træer med min kæreste.

Her kan du læse Gull-Majas indlæg på Kontemplations blog.


Christian Addington
Psykologistuderende med samtaleterapi som hovedinteresse. Jeg er desuden meget optaget af de psykologiske aspekter af den bæredygtige omstilling. I min fritid kaster jeg mig ud i alt fra videnskabelig brødbagning til kampsport, og jeg prøver at vide en lille smule om alting.

Her kan du læse Christians indlæg på Kontemplations blog.


 

Hvor finder du os:
Kontemplations kursusforløb og workshops finder sted i Århus, København og i Nørre Snede.

Vores retreats afholdes på den smukke kursusgård Østerløkke ved Vesterhavet.

Individuelle sessioner i terapi, samtaler om praksis og supervision foregår i Nørre Snede eller på skype.

Individuelle konsultationer:
Rørbækvej 10
8766 Nørre Snede

Kurser i Århus:
Yrsavej 34
Åbyhøj
8230 Århus

Postadresse:
Skovbakken 54
8766 Nørre Snede
Danmark

Share Button

The Latest

  • Mørke over Vidå
    GENNEM BILDET 3 Vi har de to sidste uger foreslået en meditativ leg […]

More

www.kontemplation.dk