EROTIKKENS HJERTE

Guidet meditation med

Lydfil. Varighed: 17 min

 

Denne øvelse foreslår at vi udforsker og oplever hvordan der i mange flere relationer og møder end vi er vant til at forestille os, indgår erotiske komponenter.

Guidningen fører os ind mod at mærke den tiltrækning der er i mange, måske alle, møder. Ikke tiltrækning i seksuel forstand, men en fin viden om hvor dybt vi mennesker hænger sammen, en registrering af hvordan vi alle længes efter at møde og blive mødt.

Forstået på denne måde er erotikken som en fin tråd af sølv som snor sig igennem alle menneskelige relationer, på tværs af køn og alder.

Tør vi mærke den, tør vi mærke vores krop mens vi i kontakt med et andet menneske, og derfra, fra en centrering i os selv, mærke den andens krop, kan mange møder blive mere nuancerede, dybere, og på en respektfuld og aldrig grænseoverskridende måde komme til at rumme en gensidig ordløs erkendelse af at vi alle er også erotiske væsner.

 

Peter Høeg

er mag.art i litteraturvidenskab, forfatter og underviser i meditation, empati og kreativitet.

Han er medstifter af foreningen Børns Livskundskab, og medforfatter til bogen‚ 'Empati – det der holder verden sammen‘. 

Han bor i tilknytning til Vækstcenteret i Nørre Snede, indgår i Vækstcenterets faste undervisningsgruppe og er i træning hos Jes Bertelsen.

Efterlad en kommentar