LEVENDE HER OG NU

Guidet meditation med

Lydfil · 20 min

Martins Praksisbibliotek

Bygget op som en inquiry, en udspørgen, beskæftiger denne meditation sig med selve følelsen af at være i live.

Ved at spørge til hvordan selve oplevelsen af liv og vitalitet viser sig lige nu, hvor den er forankret, hvordan den kommer til udtryk, føres man ind mod selve nærværet. Ikke ved at blive skubbet eller belært, men ved, gennem spørgsmålenes rolige rytme og den fyldige tid der er til at mærke de svar der melder sig indefra, selv at søge mod ens egen måde at være til stede på.

 

Martin Guldberg

er cand.phil., sanger og skuespiller. Han er lektor ved Aarhus Universitets Institut for æstetik og kommunikation. Han har været chef for Den ny Opera, og underviser i mindfulness, sang og stemmetræning, kommunikation og stresshåndtering. Han er fast underviser i mindfulness meditation og yogafilosofi på Nalinis og Sattvas Yogalæreruddannelser i København.

Under vejledning og med anvisninger fra Bob More og Jes Bertelsen har Martin studeret meditation og mindfulness gennem egen praksis i mere end 20 år, og tager jævnligt i retreats. Han har mangeårig erfaring med yoga, og er certificeret yogalærer fra Kripalu Yoga and Health Center i Massachusetts, USA.

Efterlad en kommentar