KÆRLIGHED OG FORDYBELSE

Hanneli og Peter

KÆRLIGHED OG FORDYBELSE

ET RETREAT FOR PAR

PÅ ØSTER LØKKE VED VESTERHAVET

21.  – 25. september 2022

med Hanneli Ågotsdatter og Peter Høeg

Dette retreat er for par hvor begge ønsker at blive i, og fordybe, kærlighedsforholdet.

Vi vil arbejde med kærlighedsforholdet som et både personligt og fælles udviklingsrum og med hvordan seksualitet, kærlighed og en meditativ praksis kan give hinanden liv.
Gennem dialog- og kontaktøvelser kommer vi til at udforske forfinelsen og intensiveringen af kommunikation i parforholdet. Og til at undersøge hvordan man giver leg og kreativitet en plads i hverdagen.
Overordnet drejer retreatet sig om afbalanceringen af kærlighedsliv, arbejdsliv og en meditativ praksis.
Og om hvordan man byder både lyset og mørket velkommen i forholdet.

Retreatet er åbent både for par hvor begge har en meditativ praksis, og for par hvor den ene har, og den anden ønsker at få det.

Par der ingen erfaring har med praksis, men som har et intenst ønske om at få det, er velkomne til at skrive til os.

Dagsrytmen er sådan at formiddagene danner et rum for de individuelle processer i form af længere indadvendte stræk med meditation, yoga, kropsskanninger og en skrivemeditation.
Efter frokost ligger en pause.
Eftermiddagen rummer et udadvendt stræk med dialog- og kontaktøvelser og mere dynamisk – og undertiden legende og kreativ - nærværstræning.

For at give plads til værdien af at være sammen også i sprogløshed, bliver der i løbet af retreatet længere stræk af stilhed.

Ansøgere der ikke tidligere har modtaget undervisning af Hanneli eller Peter, beder vi sende et par linjer om deres erfaring med meditation og/eller motivation.

UNDERVISERE:

Hanneli 2021
Hanneli Ågotsdatter

er cand.arch., psykoterapeut og meditationslærer. I 2010 etablerede hun Kontemplation og har siden været platformens daglige leder.

Hun er en del af Vækstcenterets faste undervisergruppe, og hun modtager praksisvejledning af Jes Bertelsen.

Peter Høeg

er mag.art., forfatter og underviser i meditation, empati og kreativitet. Han har en baggrund indenfor dans og forskellige idrætsgrene, og inspiration herfra indgår i hans undervisning. Han bor i tilknytning til Vækstcenteret i Nørre Snede, er en del af centerets faste undervisergruppe og er i træning hos Jes Bertelsen.

PRAKTISK INFO

 

Tidspunkt:
21. - 25. september 2022

Retreatet begynder onsdag den 21. september kl. 18 og afsluttes søndag den 25. september kl. 15.

Hvor:
Øster Løkke
Løkkevej 40
Trans
7620 Lemvig

Se billeder og kort over Øster Løkke nederst på siden.

Retreatpris inkl. overnatning, mad og undervisning:
For overnatning i:
· Dobbeltværelse med eget bad kr. 8.200,- per person
· Dobbeltværelse med bad på gangen kr. 6.900,- per person
· Dobbeltværelse med enkeltseng og sovesofa, og med eget bad kr. 7.500,- per person
· Der findes nogle enkelte teltpladser på Øster Løkke, ligger man i telt, er prisen for retreatet kr. 5.500,- per person

Du bedes medbringe sengetøj, håndklæde, et varmt tæppe til meditationerne samt komfortabelt tøj, der egner sig til yoga og meditation. Der kan lejes sengetøj på Øster Løkke til 75 kr. pr. sæt og håndklæder til 25 kr. pr. sæt.

Fuld forplejning: 
Økologisk og vegetarisk mad.
Køkkenet får brug for en hjælpende hånd, alle deltagere har derfor et par køkkentjanser i løbet af retreatet.

Team:

Mikkel Landro1cropbw
Mikkel Strandbygaard, køkkenchef

er køkkenchef og kok på mange af Kontemplations arrangementer og retreats. Han er også vores aktiv i kulisserne bag hjemmesiden. I sin hverdag uden for Kontemplation er han arkitekt og møbeldesigner.

Mikkel er optaget af bæredygtig grøn madlavning med inspiration fra det italienske køkken. Han dyrker sine egne grønsager, svampe og mikrogrønt. På bloggen, under kategorien SMAG, kan du finde flere af hans opskrifter.

Hanne Linde
Hanne Linde, retreatmedhjælper:

er billedkunstner. Hun er tilknyttet Statens Kunstfonds huskunstnerordning og er tillige uddannet mindfulness underviser. Hun har lang erfaring med at undervise både børn og voksne og er ansat i Gentofte Kommune som konsulent i kreativitet, relationskompetencer og nærværstræning.

Hanne er hjælper på dette retreat, og hun er en del af det faste team bag Kontemplation.

Morten Winkler bio
Morten Winkler, retreatmedhjælper
er cand.mag. og har tidligere været gymnasielærer og forlagsredaktør. Arbejder nu med geografiske data og kortlægning og er en del af Kontemplations team.
Han har i mange år arbejdet med meditation og fordybelse i forskellige miljøer. På det seneste har yogapraksis og surdejsbagning fået en større plads i hans liv.

 

TILMELDING

Tilmelding foregår løbende, og antal deltagere er begrænset. Du kan tilmelde dig ved at udfylde nedenstående form eller ved at sende en mail til kontakt@kontemplation.dk. Din plads er reserveret, når vi har modtaget din indbetaling.

I kommentarfeltet beder vi dig notere hvilken overnatningsform du ønsker.

Der tages forbehold for enkelte ændringer.

KURSUSSTED

ØSTER LØKKE VED VESTERHAVET
Kursusgården Øster Løkke ligger direkte ud til havet, og naturen omkring den smukke gård er storslået. Når vejret tillader det, lægger vi en del af retreatets nærværstræning udendørs.