K_logo_ny_white_2pt_500

COMMUNITY

COMMUNITY

Widening the circle

Kontemplation og de enkelte medlemmer af vores team indgår i både danske og internationale netværk.

Herunder finder du en række af vores venner og samarbejdspartnere, og links til nogle af de aktiviteter vores teammedlemmer har udenfor Kontemplation.

VÆKSTCENTERET

er et åbent lægkloster, kursuscenter, bo- og arbejdsfællesskab i Nørre Snede der tilbyder undervisning i udogmatisk selvudvikling og meditation med en spirituel horisont. 

CENTER FOR SYSTEMS AWARENESS

udvikler og iværksætter internationalt lederuddannelser og undervisningsprogrammer der kombinerer nærvær, medfølelse og global ansvarlighed.

BØRNS LIVSKUNDSKAB

er en forening der med hjemsted i Danmark arbejder internationalt på at formidle en pædagogik der støtter og udvikler børns selvberoenhed og øger opmærksomheden på relationen mellem børn og voksne.

MIND AND LIFE EUROPE

er et internationalt forum for samarbejde mellem naturvidenskab og de kontemplative videnskaber som forsker i bevidsthedens væsen. 

MARTIN GULDBERG

er fast underviser hos Kontemplation. Han er sanger, komponist og lektor ved Aarhus Universitet. Her kan du følge Martins aktiviteter udenfor Kontemplation.

TRAINING EMPATHY

er Foreningen Børns Livskundskabs internationale uddannelse i relationskompetence, baseret i Hamburg. Undervisningen foregår på engelsk og tysk.

TORBEN WESTERGAARD

er musiker, komponist, og underviser på de danske musikkonservatorier. Sammen med Hanneli Ågotsdatter og Peter Høeg har han lavet albumet Brud og Hengivelse, samt musik til vores meditationsvideoer.

LEDELSE MED HJERTET

er et samarbejde mellem professor Steen Hildebrandt og forfatteren Michael Stubberup. På Ledelse med Hjertets undervisningsplatform formidler de to kapaciteter i bæredygtigt skandinavisk lederskab.

VILDRÆV KØKKEN

ledes af Mikkel Strandbygaard som er arkitekt, møbeldesigner og Kontemplations køkkenchef. På Kontemplations blog kan du læse hans madopskrifter og lade dig smitte af hans passion for design og gastronomi.

KIRSTEN ROTBØLL LASSEN

er billedkunstner, psykomotorisk terapeut og en del af Kontemplations team. Se hendes hjemmeside her.

NINNI SØDAHL OG SØREN MUNK

er henholdsvis arkitekt og it-ingeniør. De står bag Kontemplations hjemmeside, men arbejder begge også med undervisning. Besøg deres hjemmeside Webinside her.

BRITTA KARLSHØJ

er en del af teamet bag Kontemplation. Hun er psykoterapeut i integreret psykoterapi og kybernetisk psykologi samt cand.pæd. i pædagogisk psykologi med speciale i mindfulness.

DFTI

står for Dansk Familieterapeutisk Institut og er en videreuddannelseinstitution indenfor familieterapi, relationskompetence og supervision.

VIDDE PRAKSIS

Vidde er et meditationsfællesskab lokaliseret i Stavanger, Norge og baseret på en ikke-dogmatisk praksis med rødder i kontemplative traditioner. Initiativtager er Kristin Koll. Besøg Viddes hjemmeside her.

SYNERGAIA REHABILITERING

er et pædagogisk rehabiliteringstilbud for traume- og stressramte borgere, med særlig vægt på traumatiserede flygtninge og kvinder med anden etnisk baggrund.

SENESTE BLOGPOSTER

På Kontemplations blog finder du indlæg skrevet af vores team og gæsteforfattere.